Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση σοκ αφρικανού βιαστή: «Βίαζα λευκές για να πολεμήσω τον ρατσισμό» - ΒΙΝΤΕΟ!


Δήλωση σοκ αφρικανού βιαστή: «Βίαζα λευκές για να πολεμήσω τον ρατσισμό» - ΒΙΝΤΕΟ
Το απίστευτο αυτό θλιβερό σκηνικό εκτυλίσσεται στην Γαλλία. Ένας βιαστής αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος βίασε πάνω από 15 γυναίκες (όλες λευκές Γαλλίδες), δικαζόταν. Μια από τις κοπέλες την είχε αιχμάλωτη, βιάζοντάς την 9 φορές… Το κτήνος αυτό δήλωσε στο δικαστήριο, εντελώς κυνικά, ότι ήθελε «να ταπεινώσει τους Λευκούς»!
Τα όσα αναφέρει μπροστά στην κάμερα, κλαίγοντας, ένα από τα θύματά του είναι ανατριχιαστικά. Όμως (και) αυτή η περίπτωση πέρασε στα ψιλά ή δεν προβλήθηκε καθόλου, απ’ όλες τις πτυχές του καθεστωτικού Τύπου, ο οποίος παρουσιάζει και προωθεί μόνο ειδήσεις που προάγουν το ιδεώδες της «παγκοσμιοποίησης» και καταπολεμούν τον ρατσισμό, όταν φυσικά αυτός αφορά τους μη Λευκούς. Ας σκεφτούμε τι θα γινόταν αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί αντίστροφα. Αν ο βιαστής ήταν Λευκός, τα θύματα αφρικανές και ο δράστης - κτήνος δήλωνε ότι ήθελε να ταπεινώσει τους Μαύρους. Θα ήταν το πρώτο θέμα ειδήσεων για πολλές ημέρες, σ’ όλα τα εξαρτημένα ΜΜΕ. Ενώ τώρα…
Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ. Διαβάζοντας αυτή την είδηση μου ήρθαν στο νου δυο παλαιότερα περιστατικά. Το πρώτο αφορά κάποιες δηλώσεις της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ (σύμβουλος του Βενιζέλου σε θέματα «ρατσιστικής βίας»). Το 2009 ύστερα από τον ομαδικό βιασμό μιας 27χρονης Ελληνίδας από λαθρομετανάστες στην Ομόνοια: «… Να θυμόμαστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία. Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες»… Το δεύτερο, αφορά κάποιες δηλώσεις του ηλικιωμένου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου 2012 στην (τότε) ΝΕΤ και στην εκπομπή της Έλλης Στάη, όπου δήλωσε ότι κάποιες φορές οι γυναίκες θέλουν τον βιασμό! Επειδή, όμως, το ζητούμενο στη συγκεκριμένη συζήτηση ήταν η ομόφωνη καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι η Γυναικεία Αξιοπρέπεια και Υπόληψη, η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς κανείς από τους παριστάμενους να απαντήσει στον θρασύτατο αυτόν τύπο όπως θα του άρμοζε…. Τα συμπεράσματα - και στις δυο περιπτώσεις - δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :