Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΚΛΕΦΤΗΣ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!


    
          Χθες αργά το βράδυ κυκλοφόρησε εντόνως η φήμη ότι τινάχτηκε στον αέρα το «πολιτικό – επιστημονικό συμπόσιο» του ΠΑΣΟΚ, που έγινε λόγω της συμπλήρωσης 39 χρόνων από την ίδρυσή του (να μην το βρει του χρόνου!)…


Πιο συγκεκριμένα, οι ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ διαρκούσε το συμπόσιο, ακούστηκαν σειρήνες και οι σύντροφοι… ανησύχησαν, άρχισαν να κοιτάζονται με νόημα και μετά όλοι μαζί να κοιτάζουν προς την έξοδο.


Μάλιστα, λέγεται πως σ’ αυτή τη φάση ακούστηκε μια φωνή (προφανώς κάποιου… προβοκάτορα που παρεισέφρησε στο χώρο) και είπε «κλέφτης, πιάστε τον».


Τότε –λένε- οι παρευρισκόμενοι πανικοβλήθηκαν κι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο, ενώ άλλοι –λόγω του συνωστισμού που επικράτησε- την κοπάναγαν από τα παράθυρα!


Ματαίως ο υπεύθυνος του συμποσίου προσπαθούσε να τους καθησυχάσει, λέγοντάς τους από μικροφώνου: «σύντροφοι μην ανησυχείτε, της Πυροσβεστικής ήταν οι σειρήνες, κάπου έπιασε φωτιά. Κι αυτός που φώναξε «πιάστε τον» προβοκάτορας ήτανε. Γυρίστε πίσω σύντροφοι…»! Τζίφος! Όλοι έγιναν καπνός και το συμπόσιο έληξε άδοξα!


Από τη μεριά τους, οι πασόκοι διαψεύδουν τις πληροφορίες, κάνοντας λόγο για «κακοστημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών».


Από ώρα σε ώρα αναμένεται ανακοίνωση διάψευσης της… κακόβουλης φήμης από το… κίνημα.
Περιμένουμε… εναγωνίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια :