Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΓΟΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΓΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΓΟΥΡΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Πολλά και αναπάντητα τα ερωτήματα της στυγνής δολοφονίας των δύο εθνικιστών νέων του 25χρονου Γιάννη Κομάτη ΕΠΟΠ και τον 26χρονου γυμναστή Κωνσταντίνο Σγούρο που ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Μάνης (Γαϊτσές) μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.
Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΕΛΑΣ και κυβερνητικές πηγές υποτίθεται ότι ο φόνος έγινε για μια παρτίδα αναβολικών (!) αξίας 800 ευρώ τα οποία ο ένας 19χρονος από τους δύο που ενέχονται στην υπόθεση είχε παραγγείλει στον 26χρονο, Κωνσταντίνο Σγούρο, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του.
Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν! Πώς είναι δυνατόν τα δύο μυώδη και εκπαιδευμένα σε μάχη σώμα με σώμα θύματα να υποκύψουν τόσο εύκολα σε δύο 19χρονους, οι οποίοι μάλιστα μετά την δολοφονία τους έσυραν και τους πέταξαν στην χαράδρα;

Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία του ενός από τους δύο 19χρονους, προηγήθηκε πάλη των δύο συλληφθέντων με τα θύματά τους και αφού τους εξουδετέρωσαν, τους βασάνισαν και μετά τους εκτέλεσαν με πυροβολισμό με δίκαννο εξ επαφής. Εν συνεχεία έσυραν τα πτώματα, τα πέταξαν, εξαφάνισαν το μηχανάκι τους και το έριξαν 10 χλμ. μακριά!
Φαινομενικά απίστευτα πράγματα. Και ως προς το κίνητρο και ως προς την εκτέλεση.
Πρώτος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο 19χρονος Π.Μ. ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Καλαμάτας, υποστήριξε όταν «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι ήταν ο άλλος 19χρονος (με αρχικά Ν.Μ.) εκείνος που πυροβόλησε τα δύο θύματα.
Λίγη ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, την πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας πέρασε ο Ν.Μ. συνοδεία του δικηγόρου του και από τότε δίνει τις δικές του εξηγήσεις για την εμπλοκή του στην υπόθεση.
Αυτό που είναι βέβαια ότι ο ένας 19χρονος είναι γόνος γνωστής οικογένειας νεοδημοκρατών της Μεσσηνίας με “ηχηρό” επώνυμο και σχέσεις και επαφές με στελέχη της ΝΔ στο νομό. και το όπλο του εγκλήματος, που ανήκει στη μητέρα του συνεργού του.
Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.
Οι δύο τους είχαν διαπληκτιστεί με το ένα θύμα, τον  26χρονο γυμναστή  Κωνσταντίνο Σγούρο για πολιτικούς λόγους (ο δολοφονημένος ήταν υποστηρικτής του Λαϊκού Συνδέσμου), πριν την ευρωεκλογές και μάλιστα υπάρχουν άτομα που τον είχαν ακούσει να τον έναν που ήταν ο γόνος της νεοδημοκρατικής οικογένειας να λέει “Θα τα πούμε στις εκλογές και θα φτύσετε αίμα”. Όπως και έγινε…
Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :