Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ;

βενιζελος3
Φωνάζει ο κλέφτης…
Με μια απίστευτη ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ, καταγγέλει τους 38 βουλευτές της ΝΔ για την επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό και του ζητούσαν να υπάρξει αναφορά της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Διάβασε κύριε Σαμαρά  τι γράφουν οι συνεταίροι σου για τους βουλευτές σου:
“Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έρχεται το επόμενο διάστημα στο Τμήμα της Βουλής προς ψήφιση. Αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο θεσμικό βήμα για τη χώρα, αφού για πρώτη φορά με τρόπο συνεκτικό θωρακίζεται η ελληνική κοινωνία και η ελληνική δημοκρατία απέναντι στο λόγο του μίσους και την ρατσιστική και ξενοφοβική ρητορική.
Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θεσπίζεται η ποινικοποίηση της άρνησης ή του δημόσιου εγκωμιασμού του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών, εφόσον η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά της ομάδας που στο παρελθόν έπεσε θύμα Ολοκαυτώματος ή Γενοκτονίας, με τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος κατά της συγκεκριμένης ομάδας.

Η συμπερίληψη των Γενοκτονιών, που έχει στο παρελθόν αναγνωρίσει η Βουλή των Ελλήνων, είναι αυτονόητη. Δεν χρειάζονται όψιμες επισημάνσεις για το προφανές που έχει συμφωνηθεί από την πλειοψηφία κατά την συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο αναγνωρίσθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων, το 1994, κατόπιν πρωτοβουλίας και εισήγησης του τότε Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, οπότε και ανακηρύχθηκε η 19η Μαΐου ως «Ημέρα Μνήμης».

Με βάση τα παραπάνω δεν έχει νόημα να καταφεύγουν κάποιοι σε ψευτοηρωισμούς, παραβιάζοντας ανοιχτές θύρες. “
Βενιζέλο, μη βιάζεσαι… όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Άσε που ήδη σφυρίζουν κλέφτικα οι βουλευτές του Σαμαρα… Μακρυά είναι ακόη η 27 η του Αυγούστου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :