Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η Αυτού Εξοχότης, ο Δημιουργός και Βασιλιάς του Ισλαμικού Κράτους: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

rentogan-tzixantistes

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατηγορούν ευθέως τον Ερντογάν για τη δημιουργία της δολοφονικής ισλαμιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»…
Η εφημερίδα al-Halixh που εκδίδεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ισχυρίζεται ότι οι ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες, κυρίως το ΙΚΙΛ, που πολεμούν στη Συρία και το Ιράκ, καθοδηγούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ).
Σε άρθρο με τίτλο «Το τουρκικό κουτί της Πανδώρας», η εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι τζιχαντιστές συγκεντρώνονται και εκπαιδεύονται στα τουρκικά εδάφη, ενώ στη συνέχεια μεταβαίνουν στη Συρία και το Ιράκ υπό την επίβλεψη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, κατηγορεί την Τουρκία ότι παίζει έναν καταστροφικό ρόλο στα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά των γειτονικών της χωρών μέσω των τρομοκρατικών οργανώσεων που ελέγχει, οι οποίες στο παρελθόν σχετίζονταν με την αλ Κάιντα.
Παράλληλα, συνεχίζει το άρθρο, η Τουρκία επεμβαίνει και σε μη γειτονικές της χώρες, στηρίζοντας και προωθώντας την κυριαρχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Η πολιτική του Ερντογάν έχει μετατρέψει την Τουρκία σε φυτώριο και άντρο των τρομοκρατών που σφάζουν, βιάζουν και δολοφονούν τους λαούς της Συρίας και του Ιράκ, προσθέτει ο συντάκτης της al-Halixh.
«Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (σ.σ. το κυβερνών κόμμα) έχει γίνει ένας «Δούρειος Ίππος» για τρομοκράτες και ένα σύγχρονο κουτί της Πανδώρας, το οποίο είναι γεμάτο με δεινά», καταλήγει το άρθρο.

Hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια :