Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: “4 ΚΑΙ ΟΧΙ 2, ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ – ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ !”-ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

sfixtes-manh

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Μάνη. Σύμφωνα με… αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, στον κατάλογο των δραστών προστέθηκαν άλλα δύο άτομα, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος νεαρός.
Οι νέες πληροφορίες ανατρέπουν ό,τι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, ότι δηλαδή οι τέσσερις νεαροί έφτασαν στο έγκλημα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ότι τα θύματα αρνήθηκαν να τους καταβάλουν 800 ευρώ για την αγορά αναβολικών. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της αστυνομίας, προκύπτει τώρα ότι το μακελειό έγινε για το ευτελές ποσό των 120 ευρώ!
Επιπλέον η καραμπίνα που χρησιμοποιήσαν οι δολοφόνοι ήταν στο όνομα της μητέρας ενός εξ αυτών, η οποία εργάζεται στο βιοχημικό τμήμα του νοσοκομείου της Καλαμάτας.
Στο μεταξύ, την ενοχή τους για τη στυγερή διπλή δολοφονία στη δυτική Μάνη ομολόγησαν οι δύο 18χρονοι που συνελήφθησαν πρώτοι, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες κανόνισαν συνάντηση με τα δύο θύματα στην περιοχή Μικρά Μαντίνεια, προκειμένου να λύσουν δήθεν τις οικονομικές διαφορές τους. Στη συνέχεια, οδήγησαν τον 25χρονο και τον 26χρονο σε ερημική τοποθεσία, 18 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο συνάντησης, με πρόσχημα ότι ήθελαν να τους δείξουν ένα αυτοκίνητο που ήθελαν να τους πουλήσουν.
Τότε, ο δεύτερος δράστης έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τα θύματα, σκοτώνοντάς τα επί τόπου. Στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες από κυνηγετικά φυσίγγια.
Στη συνέχεια, οι δολοφόνοι φόρτωσαν τις δύο σορούς στο αγροτικό τους όχημα και τις πέταξαν σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της δυτικής Μάνης. Μετέπειτα, εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα που είχαν χρησιμοποιήσει τα θύματα σε πάρκινγκ ξενοδοχείου της Καλαμάτας.
Η Αστυνομία εντόπισε ίχνη αίματος τόσο στο όχημα όσο και το σημείο του διπλού φονικού.
Σύντομα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και τα άλλα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο στυγερό, έγκλημα των δύο φίλων.
Aug 22, 2014 @ 8:49
Ρεπορτάζ, Βασίλειος Γραμμένος/anatropionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :