Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ’ ΡΘΕΙ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ»


poulikogiannis2 
Όπως είναι γνωστό, μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, είναι και αυτή περί… «ανατροπής του πολιτεύματος» (επειδή κάποιος «γνωστός-άγνωστος» προστατευόμενος ψευδομάρτυρας κατέθεσε ότι… κάποιος, κάποτε στα γραφεία της Χ.Α. του είχε πει ότι σκοπός του Κινήματος είναι η εισβολή στη βουλή με… τανκ).
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, συνεχίζονται οι προκλήσεις του κόμματος εκείνου που στο επίσημο καταστατικό του (το οποίο εξεδόθη μετά το πολύ πρόσφατο συνέδριό του) αναφέρεται ότι σκοπός του είναι η βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος (με «σοσιαλιστική επανάσταση»), η κατάργηση του ισχύοντος Συντάγματος (και η αντικατάστασή του με «σοσιαλιστικό») και η επιβολή δικτατορίας (του «προλεταριάτου»).
Έτσι, μιλώντας στη βουλή για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, η επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΚΕ, είπε τα εξής:  
«Η απάντηση δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή τη Βουλή. Συζητήσεις θα κάνουμε, αντιπαραθέσεις, αλλά από εκεί και πέρα έξω από τη Βουλή θα έρθει η λύση. Δεν υπάρχει δυνατότητα μέσω Βουλής. Αυτή είναι η θέση μας και δεν πρόκειται να αλλάξει».
Σαφές, σαφέστατο αυτό που εννοεί η Παπαρήγα, αλλά η ελληνική δικαιοσύνη –εκτός από «τυφλή»- είναι και… κουφή. Αλλά, επιλεκτικά κουφή. Δεν ακούει από το… αριστερό αυτί! Από τ’ άλλο αυτί, «πιάνει και τον ψύλλο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :