Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Εμετικός για άλλη μία φορά ο Κούλογλου

Εμετικός για άλλη μία φορά ο Κούλογλου
Μια από τις πιο εμετικές «αναλύσεις» των τελευταίων ημερών για την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας, το απόγευμα της Παρασκευής, είναι αναμφίβολα αυτή του Στέλιου Κούλογλου. Ο εμπαθής αυτός μπολσεβίκος φαίνεται πως έχει στερηθεί τόσο πολύ την κρατικοδίαιτη εκπομπή του στην Δημόσια Τηλεόραση (όπου πληρωνόταν πάρα πολύ καλά, προκειμένου να παράγει τηλεοπτικά σκουπίδια διεθνιστικής προπαγάνδας) που πραγματικά δημοσιεύει ότι ασυνάρτητη σκέψη κατέβει από το όποιο περιεχόμενο του μυαλού του. Δείχνοντας τον χειρότερο χαρακτήρα του εαυτού του, ούτε λίγο ούτε πολύ, αφήνει υπονοούμενα ότι οι δολοφονίες σχεδιάστηκαν από την ίδια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να γλιτώσει από τις σχεδιαζόμενες προσεχείς συλλήψεις! Γράφει χαρακτηριστικά ο πρύτανης της παραπληροφόρησης:
«Η προβοκάτσια είναι χοντροκομμένη. Θυμίζει “τα χρόνια του μολυβιού” στην Ιταλία την δεκαετία του ΄70 και τις δολοφονικές επιθέσεις των μυστικών υπηρεσιών που φορτώνονταν στην αριστερά. Εδώ και 6 εβδομάδες οι νεοναζί είχαν περάσει στην άμυνα, η Βουλή είχε ψηφίσει την άρση της ασυλίας βουλευτών της και οι έρευνες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της συνεχίζονταν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να γίνουν και νέες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Μόνο μερικά φέρετρα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραπέρα εξάρθρωση της.» 
Αλήθεια, πού τις «ψάρεψε» τις «έγκυρες πληροφορίες», ο επίσης «έγκυρος» Κούλογλου; Μήπως σε απευθείας σύνδεση με την ΓΑΔΑ;  Ή μήπως σε κανένα αποχωρητήριο; Το δεύτερο μου φαίνεται πιο πιθανό… «Όλα τα λεφτά», όμως, είναι η «απολαυστική» συνέχεια του κειμένου, το οποίο σας παραθέτουμε αυτούσιο για να καταλάβετε σε τι σημείο παράκρουσης μπορεί να οδηγήσει το μίσος και η εμπάθεια:
«δη τις προηγούμενες μέρες, έγκυροι παρατηρητές από τον “Πατριωτικό Χώρο” που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, προέβλεπαν ένα “μεγάλο χτύπημα” που θα ανέτρεπε το σκηνικό. Οι δολοφόνοι των μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν ακριβώς αυτό: πρόσφεραν στους νεοναζί τους μάρτυρες που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Μόλις μερικά λεπτά μετά το έγκλημα, ο ντετέκτιβ Κασιδιάρης το είχε ήδη εξιχνιάσει. Οι δράστες ήταν “αριστεροί τρομοκράτες”, τους οποίους έχει αφήσει ελεύθερους το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, την ώρα που φυλακίζει τους “αγωνιστές” θαυμαστές του Χίτλερ. Οι δε ηθικοί αυτουργοί είναι τα ΜΜΕ που τους συκοφαντούν, κατέληξε ο βουλευτής της ΧΑ, που όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος είχαν ξαναβρεί το έξαλλο στιλ στο οποίο διακρίθηκαν και πριν την δολοφονία Φύσσα. Το κλίμα είχε αλλάξει: “δικαιολογημένα είναι θυμωμένοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής”, συμπέραινε η παρουσιάστρια των ειδήσεων του Αντέννα, ούτε μια ώρα μετά την δολοφονία!

Στην πραγματικότητα βέβαια, σε κάθε σκοτεινή ενέργεια όπως είναι όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες, ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι ποιος ωφελείται από αυτές. Στην περίπτωση των δολοφονιών στο Νέο Ηράκλειο, η κυβέρνηση δεν είναι από τους ωφελημένους. Μπορεί με τις νέες δολοφονίες να ξεχνιούνται προσωρινά τα νέα οικονομικά μέτρα που ζητάει η τρόικα και η κυβερνητική νευρική κρίση (ο διευθυντής του “Βήματος” προέβλεπε το πρωί πιθανή πτώση της δικομματικής) αλλά το κλίμα της πολιτικής αστάθειας που δημιουργείται υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση ελέγχει όλο και λιγότερο τις εξελίξεις. 
Απ΄ ότι φαίνεται έχει χάσει τον έλεγχο και του παρακράτους. Ίσως οι έρευνες στο σπίτι και το γραφείο του Καρχιμάκη, πράγμα που φέρνει αντικειμενικά σε δυσκολότερη θέση το ΠΑΣΟΚ αποσταθεροποιώντας παραπάνω την κυβέρνηση, να ήταν στην ίδια κατεύθυνση. 
Το βέβαιο είναι ότι οι δύο δολοφονίες εγκαινιάζουν ένα νέο κύκλο αίματος, που αν τα χέρια του παρακράτους δεν κοπούν, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Το επόμενο θύμα θα προέρχεται πιθανότατα από την άλλη πλευρά, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η στρατηγική της έντασης που το Μέγαρο Μαξίμου εγκαινίασε για να αντιμετωπίσει την αριστερά, αλλά τώρα γυρνάει σαν μπούμεραγκ σε βάρος του. 'Η, καλύτερα, σε βάρος αυτών που δεν έχουν χάσει τελείως την ψυχραιμία τους, μπροστά στην προοπτική απώλειας της εξουσίας... 
Το πιθανότερο είναι, τις επόμενες μέρες, κάποια άγνωστη ή εξαφανισμένη για χρόνια τρομοκρατική οργάνωση, να αναλάβει την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης. Και αυτή την φορά ίσως να προσέξουν και να μην βγάλουν προκήρυξη με καθαρευουσιάνικες εκφράσεις, όπως έβγαλε η μαϊμού-οργάνωση για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ. 
Στην πραγματικότητα όμως, δεν υπάρχει σήμερα τρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα που να μπορεί να οργανώσει μια τόσο καλοσχεδιασμένη επίθεση, όπως η σημερινή. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει ξανά τις αηδίες περί δύο άκρων, η κυβέρνηση θα πρέπει να διαλύσει το παρακράτος, να βρει τους δολοφόνους και να συνεχίσει την εξάρθρωση της άλλης εγκληματικής οργάνωσης που ελπίζει τώρα, με δύο μάρτυρες σημαία, να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Και τα σημερινά γεγονότα απέδειξαν, ότι η παρουσία της είναι καταστροφική για την χώρα και την πολιτική ομαλότητα».
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την «ανάλυση» του Κούλογλου. Είναι φανερό ότι ο πρώην (;) σταλινικός – μαοϊκός αυτός τύπος θέλει «να βγάλει λάδι» τα κωλόπαιδα που δολοφόνησαν τους Συναγωνιστές μας, αθωώνοντας την κόκκινη τρομοκρατία. Παριστάνοντας τον ειδήμονα σε θέματα τρομοκρατίας με μπούρδες του τύπου «Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει σήμερα τρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα που να μπορεί να οργανώσει μια τόσο καλοσχεδιασμένη επίθεση» εξευτελίζεται πλήρως. Δεν μπορεί, δηλαδή να πραγματοποιήσει μια τόσο καλοσχεδιασμένη δολοφονική επιχείρηση οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση στην Χώρα, το μπορεί όμως η ίδια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή οι παρακρατικοί κύκλοι που συσχετίζονται μαζί της, όπως έμμεσα αφήνει να εννοηθεί ο Κούλογλου. Και όμως αυτό το «νούμερο» θεωρείται από κάποιους αφελείς ως έγκυρος δημοσιογράφος… Να θυμίσουμε ότι ο Κούλογλου και στο παρελθόν είχε αφήσει υπονοούμενα για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο, άσχετα βεβαίως αν υπήρξε ανάληψη ευθύνης.
Εδώ, όμως, έχουμε δύο νεκρούς, δύο δολοφονημένους για την ακρίβεια, καθώς και έναν τρίτο Συναγωνιστή μας, ο οποίος δίνει την Μάχη  του προκειμένου να κρατηθεί στη Ζωή. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο ο Κούλογλου θέλει «να θολώσει τα νερά» και να βγάλει εκτός κάδρου ευθυνών τα κόκκινα τσογλάνια (για να χρησιμοποιήσουμε και μια λέξη η οποία ταιριάζει και με το τουρκόηχο επώνυμό του). Η όλη αντιμετώπιση, όμως, του θέματος είναι ξεκάθαρη αλητεία και έτσι θα αντιμετωπισθεί. Αν θέλει εγκληματική οργάνωση ας ασχοληθεί με την 17Ν, τον ΕΛΑ, τον Επαναστατικό Αγώνα, την Σέχτα Επαναστατών, την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και άλλα φυντάνια της κόκκινης τρομοκρατίας, για την οποία μάλλον δεν έχει ακούσει κάτι. Αν, όμως, θέλει να το προεκτείνει σε πολιτικό επίπεδο και θέλει να βρει εγκληματικές οργανώσεις ας ψάξει προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (το οποίο του προσέφερε καλά αμειβόμενες εκπομπές).   Θα βρει άψογο υλικό προς επεξεργασία. Ταυτόχρονα, τον καλούμε να συσφίξει ακόμη περισσότερο τις επαφές του με τον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και επιστρέψει στην κρατική τηλεόραση, με πολύ καλό μισθό και με «ποιοτικές» εκπομπές που δεν θα τις βλέπει κανένας όμως.
Όμως τους νεκρούς μας, Κούλογλου, δεν σου επιτρέπουμε να τους ξαναπιάσεις στο γεμάτο χολή στόμα σου, ούτε θα αφήνεις εμετικά υπονοούμενα. Είσαι πολύ μικρός, απ΄όλες τις απόψεις, για να μπορείς να κρίνεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους Αγωνιστές της.
Αν εσύ μεταλλάχθηκες στο πέρασμα του χρόνου αυτό δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Σεβάσου, όμως, την μνήμη των νεκρών που τα βρωμερά ανθρωποειδή της κόκκινης τρομοκρατίας δολοφόνησαν τόσο άγρια και χυδαία. Αν, βεβαίως, είσαι σε θέση να σεβαστείς τίποτα…

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :