Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

“ΤΣΙΡΙΖΕ” Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΙΤΟ-ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΤ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΉΤΑΝ ΣΤΟ 3,2%

,  ΝΕΤ 2000
Ο “Συνασπισμός” του 3,2 % (εκλογές 9. 4 .2000).
 
[Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 28.1.2000-ΦΩΤΟ]
 
-Δηλώσεις στην βουλή του Πέτρου Κουναλάκη – στελέχους του Συνασπισμού- τον Ιαν. 2000 :
“Μόνον αν γρονθοκοπηθούμε μεταξύ μας ή κάνουμε ακατανόητες δηλώσεις έξω από τη βουλή…. υπάρχει πιθανότητα ν’ ασχοληθεί με το κοινοβούλιο η κρατική τηλεόραση” !
-Μόνοι συνεπείς η Ν.Δ ….και ο Παντελής Καψής:
 Ο “υπουργός τηλεόρασης”  ….πιστός στην “οικογενειακή πολιτική άποψη” για το κομματικομάγαζο της ΝΕΤ, έπραξε -μάλλον υπερέβαλε- τα κατ’ αυτόν και την κυβέρνηση δέοντα. Ο κ. Γιάννης Καψής (πατέρας και ΠΑΣΟΚ) δήλωνε τότε: “Δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο η αδιαφάνεια…. ενώ έψεξε την κυβέρνηση για το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.”
 Η Ν.Δ (δάσκαλε που δίδασκες….)  “κατηγόρησε τον υπουργό Τύπου Δημ. Ρέππα ….ότι,  μετέτρεψε τη ΝΕΤ σε κομματικό παραμάγαζο”  ….ότι,  ”σύμφωνα με στοιχεία για το χρόνο της τηλεοπτικής προβολής ….το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να κατέχει μόνο του μερίδια, όσο τα άλλα κόμματα μαζί….”   ότι,  “τα δελτία της ΝΕΤ – Πρ. Παυλόπουλος- χαρακτηρίζονται όνειδος για την δημοκρατία” ….ότι,  “πρόσφατα μετέτρεψε -η ΝΕΤ- τον καρεκλοπόλεμο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σε αρραγή ενότητα !”   ….και άλλα τοιαύτα.
-Το ΚΚΕ – δια του βουλευτή Σ. Σκοπελίτη- δήλωνε ότι :
“….η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τα ΜΜΕ σε αβανταδόρους της πολιτικής της” !
 
-Οι πονηρές δηλώσεις -τότε- του υπουργού τύπου Δημ. Ρέππα στην βουλή (27.01.00)….δεν εξέφραζαν παρά τις μύχιες σκέψεις για τις επερχόμενες εκλογές, του παμπόνηρου  -έχετε δει πιο πονηρή πρωθυπουργική φάτσα(;)- αρχιερέα Σημίτη.
“Είναι ικανοποιημένος -δήλωνε- από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ  την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά του ….χαρακτήρισε δε τις προτάσεις των άλλων ως παλαιοκομματικές, πρόχειρες και ατεκμηρίωτες ….και τις απέρριψε.”
(Όμως -ο Δημ. Ρέππας- δεν εμφανίστηκε πουθενά ως τώρα ….να στηρίξει του απολυμένους του κρατικού καναλιού)
 
-Ποιοι έχουν λοιπόν συμφέρον να σκούζουνε σήμερα ….για τα τεκταινόμενα στην ΝΕΤ.
Μα φυσικά οι χαμαιλέοντες εκσυγχρονιστές του ΣημιτοΠΑΣΟΚ ….που τώρα βρήκαν καταφύγιο σύριζα στην – δήθεν – αριστερή μάζωξη ….που διεκδικεί – χωρίς πολιτικό προσανατολισμό – τη διακυβέρνηση της χώρας.
 
Κι’ έζησαν αυτοί καλά(!)…. κι’ εμείς σήμερα και τα παιδιά και τα εγγόνια μας αύριο, όσο δεν γίνεται χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :