Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ETHNIKISMOS.NET ΛΕΕΙ: “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ”

assets_LARGE_t_942_43478274_type12128
Υπερκινητικός ήταν ο κόντες από το βήμα της βουλής! Ελπίζουμε ναναι καλά, γιατί αυτά που ακούσαμε μας έκαναν ιδιαιτέρως έκπληξη. «Να δώσουμε τη μεγάλη μάχη στο θέμα της τρομοκρατίας» ζήτησε ο υπουργός, ο οποίος απηύθυνε έκκληση σε όλους και στα ΜΜΕ να μην μιλούν περί «εκτέλεσης» διότι, όπως είπε, «πρόκειται για άθλιες δολοφονίες κι αυτοί οι οποίοι τα κάνουν αυτά είναι άθλιοι δολοφόνοι».
Αυτή είναι η δική μας θέση Δένδια… Αυτό λέμε και αυτό γράφαμε χθες:
http://ethnikismos.net/2013/11/10/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD-%CE%B7%CF%81%CE%B1/“Δολοφονία, όχι εκτέλεση! Θα κάνω μερικές σύντομες παρατηρήσεις, για τη σφαγή: Κατ’ αρχάς, δεν πρόκειται για «εκτέλεση», λέξη που χρησιμοποιούν κατά κόρον τα κανάλια, διόλου τυχαία βεβαίως. Η εκτέλεση προϋποθέτει δίκη, καταδίκη και τέλος τη σχετική απόφαση. Εδώ, λοιπόν, έχουμε δολοφονία, όχι εκτέλεση!Αριστεροί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας οι φονιάδες!
Συναφές με το προηγούμενο: «ο δολοφόνος ήταν ψυχρός, άριστα εκπαιδευμένος, ένας επαγγελματίας φονιάς. Τέτοιους δεν έχουμε στην Ελλάδα, άρα μάλλον ήταν ξένος, προφανώς από κάποια μυστική υπηρεσία». Οπότε, άντε βρες τον… Κι αν ποτέ συλληφθεί κάποιος αριστερός τρομοκράτης, χρησιμοποιώντας το παραπάνω άλλοθι, θα σπεύσουν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» να τον βγάλουν αθώο. Παλιά πατέντα! Άλλωστε, το ίδιο παραμύθι των ξένων δολοφόνων –όπως και της «προβοκάτσιας»- το χρησιμοποιούσαν οι αριστεροί και παλαιότερα, όταν χτυπούσε η 17 Νοέμβρη. Μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι οι φονιάδες δεν ήταν τίποτα «Ράμπο» εξ’ Αμερικής, που χτυπούσαν κι έφευγαν, αλλά κάποιοι αριστεροί που κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας. Και ανάμεσά τους! Π.χ., οι Ξηροί ήταν στο ΚΚΕ μ-λ, ο Κουφοντίνας στο ΠΑΣΟΚ, ο Κονδύλης στο ΚΚΕ κ.τ.λ. ”
Ο υπουργός Προ-Πο συνέχισε στην ίδια συχνότητα…
«Δεν πρόκειται να αφήσουμε πέτρα που να μην τη σηκώσουμε, προσπάθεια που μπορεί να γίνει που να μην την κάνουμε ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άθλιοι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης» δεσμεύτηκε με απόλυτο τρόπο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Εξήγηση 1: Διαβάζει αδιαλείπτως το ethnikismos.net και υιοθετεί τις θέσεις μας!
Εξήγηση 2: Έχει δημοσκόπηση φωτιά στα χέρια του και καίει το “τρομοκράτες” με το “δολοφόνοι” για να μην κερδίσουμε τις εντυπώσεις από τις αποκαλύψεις που έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :