Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ… ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

aristera tromokratia-400x320
Γράφει ο Αντίοχος.
«Το άδικο αίμα των δύο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής δημιουργεί ερωτηματικά», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Π.Γ. Κεντρικής Επιτροπής ΚΚΕ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό». Και συνέχισε ως εξής:
«Έχει υπόνοια προβοκάτσιας και θα φανεί το επόμενο διάστημα,  αλλά αυτό το αίμα το άδικο αυτής της αποτρόπαιης εγκληματικής ενέργειας δεν θα ξεπλύνει την Χρυσή Αυγή, δεν θα γίνει πλυντήριο».
Κατά διαβολική… σύμπτωση, τα ίδια ακριβώς έγραψαν την Κυριακή οι καθεστωτικές εφημερίδες «Βήμα» και «Έθνος», τα αφεντικά των οποίων είναι οι πρωτοπόροι της διαπλοκής και της στήριξης του σάπιου καθεστώτος.
Τέλος, ο σύντροφος Σοφιανός επεσήμανε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι από το ΚΚΕ πολιτικά χαρακτηρισμένη σαν ναζιστική εγκληματική οργάνωση». Ω, κι άλλη… σύμπτωση! Τον ίδιο χαρακτηρισμό έχουν δώσει στην Χρυσή Αυγή η αστική δικαιοσύνη, τα καθεστωτικά-μνημονιακά κόμματα της δυστυχίας μας, οι βαρόνοι των ΜΜΕ, ο Ομπάμα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, το τρομοκράτος του Ισραήλ, η Κομισιόν, το ΔΝΤ, η τρόικα κι όλο το κακό συναπάντημα.
Δε βρίσκεται πως δύο… συμπτώσεις απόψεων του ΚΚΕ με το ντόπιο και ξένο κατεστημένο είναι πολλές, για να υποθέσουμε πως συναντήθηκαν τα… μεγάλα πνεύματα; Μήπως τελικά το ΚΚΕ, πέρα από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις για… επανάσταση και τα ρέστα, είναι στην ουσία όργανο του σάπιου συστήματος και μακρύ του χέρι προς αντιμετώπιση των πραγματικών επαναστατών;  

Δεν υπάρχουν σχόλια :