Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Τζάκρη σε Βούλτεψη: Καλά κάνουν οι πολίτες που πάνε στη Χρυσή Αυγή



        Από τα μαλλιά κόντεψαν να πιαστούν η Βούλτεψη και η Τζάκρη! Oι δύο βουλευτίνες “ξέχασαν” τις συνεργασίες και τα είπαν έξω από τα δόντια σε πρωινή εκπομπή. 

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η βουλευτίνα του Πασόκ Τζάκρη τόνισε πως οι βουλευτές έχουν καταντήσει επικυρωτές της βούλησης της τρόικα δηλαδή εξωθεσμικών κέντρων.Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Βούλτεψη και απάντησε στην Τζάκρη ότι με αυτά που λέει δικαιώνει την Χρυσή Αυγή. «Άρα η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο» είπε χαρακτηριστικά. 

 
        

      Η Τζάκρη με την σειρά της απευθυνόμενη στην Βούλτεψη επανέλαβε δύο φορές(!) ότι «Καλά κάνουν οι πολίτες που πάνε στη Χρυσή Αυγή, κατ' αυτό τον τρόπο, γιατί εμείς οι ίδιοι καταργούμε τους θεσμούς». Με το που το άκουσε αυτό η Βούλτεψη απάντησε μαινόμενη: «Μπράβο σας, μπράβο σας , στείλτε και άλλους στην Χρυσή Αυγή… Για αυτό πήγε η Χρυσή Αυγή τόσο… ». Βέβαια δεν μας είπε πόσο έχει φτάσει η Χρυσή Αυγή, αλλά για να το λέει όλο και κάτι θα γνωρίζει.
Η Τζάκρη συνέχισε την σκέψη της ομολογώντας ότι η χώρα κατάντησε ένα προτεκτοράτο της τρόικα. «Λυπάμαι που το λέω αλλά η χώρα μας αυτή τη στιγμή κυβερνάται από τα mail της τρόικα ..» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

          Οι υπάλληλοι των τοκογλύφων Σαμαράς - Βενιζέλος εξευτελίζονται από τους ίδιους τους βουλευτές τους. Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται που καταγγέλλει καθημερινά την μνημονιακή συγκυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει την Πατρίδα μας σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, ισοπεδώνοντας την λαϊκή ετυμηγορία και εφαρμόζοντας τα προδοτικά μνημόνια. 

          Σημειώνουμε πως οι "αντιμνημονιακές" κορώνες των τελευταίων ημερών από την συγκυβέρνηση είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Ακόμα και οι κυβερνητικοί βουλευτές τους διαψεύδουν, γελοιοποιώντας τους μπροστά στο πανελλήνιο. Μονή λύση για την Ελλάδα να πέσει η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :