Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

«ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ (ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ»!



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Όταν ο πρώην… καγκελάριος (γιατί όταν ήταν δήμαρχος είχε γεμίσει την Αθήνα κάγκελα)

Αβραμό έγινε επίτροπος της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό ζήτημα, πανηγύρισαν οι ντόπιες δημοσιογραφικές πατσαβούρες της συγκυβέρνησης, γιατί τάχα θα έδινε… λύση στο οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάς.

Χθες, «ανακρίθηκε» από την αρμόδια Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και φανέρωσε τις θέσεις του (και της κυβέρνησης που τον έστειλε εκεί…) για το μεταναστευτικό. Οι οποίες, αποτυπώθηκαν στο σύνθημα με το οποίο παρουσίασαν την «ανάκριση» τα ντόπια ΜΜΕ των ολιγαρχών: «Όχι στην Ευρώπη – Φρούριο».

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει… Α, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ και των κάθε λογής αριστεριστών μου θυμίζει, με το οποίο ζητούν να έχει η Ευρώπη «ανοιχτά σύνορα» (δηλαδή να είναι ξέφραγο αμπέλι…) για τους λαθρομετανάστες. Αυτό, λοιπόν, το αριστερίστικο σύνθημα υιοθέτησε ο ψοφοδεξιός Αβραμόπουλος! Διόλου τυχαία… Καθότι, όπως επιστρέφει ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος, έτσι επέστρεψε και ο Δημητράκης –έστω και σε επίπεδο συνθημάτων- στον πολιτικό χώρο της νεότητάς του, που ήταν το ΚΚΕ εσωτερικού, δηλαδή ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ…

Πέρα από τα κομμουνιστικά συνθήματα (τα οποία δικαιολόγησε ως εξής: «Όχι σε μία «Ευρώπη φρούριο» ώστε να μην απεμποληθούν τα επιτεύγματα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης»), ο Αβραμό διαφώνησε ακόμα και με τον φράχτη στον Έβρο («διότι τέτοιες πρακτικές ενισχύουν την έννοια του φρουρίου»), δήλωσε αποφασισμένος να ενθαρρύνει τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. «να φιλοξενούν περισσότερους πρόσφυγες από τρίτες χώρες», γιατί είναι «πράξη γενναιοδωρίας και αλληλεγγύης» και τέλος ζήτησε να ενισχυθεί η νόμιμη μετανάστευση (εννοώντας προφανώς από την Ασία και την Αφρική…), για να μπει… νέο αίμα στη «γηράσκουσα Ευρώπη».

Μετά απ’ όλα αυτά, βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την ποιότητα αυτών που μας κυβερνούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :