Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ... Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ



Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της ηλεκτρονικης έκδοσης της Αυγής για τον νέο γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νεαρός είχε πρωταγωνιστήσει στην κατάληψη-σίριαλ των μεταναστών στην Νομική σχολή που είχε αναστατώσει την ελληνική κοινωνία. Ο νεαρός δήλωνε τότε υπέρμαχος του αγώνα τους.

"Ο Ηλίας ήταν ένας από εκείνους, τους πολλούς, που για 44 μέρες έβαλαν μια άνω τελεία στις υποχρεώσεις, στη ζωή τους και τα έδωσαν όλα για τη στήριξη του αγώνα των μεταναστών. Ο λόγος; “Ήταν ένας δίκαιος αγώνας, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.Όπως άλλωστε λέει για την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, “ήταν ένας αγώνας δίπλα σε έναν αγώνα: από τα νερά που έπρεπε να εξασφαλίσουμε, τα φάρμακα, στην αρχή το τσάι και τη ζάχαρη, μέχρι την προσπάθεια να ανοίξει στην κοινωνία, να εμπλακούν φορείς, να ενημερωθεί ο κόσμος με φυλλάδια, μικροφωνικές, με τις συνεντεύξεις Τύπου που οργανώναμε. Μετά άρχισε και το τρέξιμο στα νοσοκομεία”... τα συμπεράσματά του; “Το πρώτο είναι ότι νιώσαμε τι πάει να πει αλληλεγγύη. Να είσαι δίπλα, μαζί με τον άλλον και όχι απλά φιλάνθρωπος. Έπειτα μάθαμε ότι το ανέφικτο μπορεί να γίνει εφικτό. Αρκεί όμως να αγωνίζεσαι με αποφασιστικότητα. Να μην κάνεις πίσω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :