Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ Λ.ΚΑΝΕΛΗ- “ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ- ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ” – OYTE ΕΝΑΣ “ΣΥΜΜΑΧΗΤΗΣ” ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.MAKELEIO.GR)

kasidiaris

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τις 9:00, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να…καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορημένου για το περίφημο χαστούκι στην Λ.Κανέλη.
Προηγούμενη ενημέρωση: Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγείται σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορούμενος για το χαστούκι σε βάρος της Λιάνας Κανέλη και το επεισόδιο με την Ρένα Δούρου στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 .
Ο Ηλίας Κασιδιάρης καλείται να αντικρούσει την δίωξη που είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτως σε βάρος του και αφορά τις κατηγορίες της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Πάντως ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απαντήσει, μετά το επεισόδιο, με μήνυση σε βάρος των Κανέλη και Δούρου τις οποίες κατηγορούσε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εδώ και δυο μήνες κρατείται προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ηλίας Κασιδιαρης: Οι κλέφτες ειναι στη βουλή κι εμείς φυλακή. Ήρθε η ώρα του Σαμαρά.
Η Λιάνα Κανέλη από τη πλευρά της είπε:” Έχω ηθικό χρέος να καταθέσω ” και έκανε λόγο για πολιτικό φασισμό.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε φώτο και βίντεο στο makeleio.gr, σε λίγο…
Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Έφτασε ο Κασιδιάρης στην Ευελπίδων για να δικαστεί για το χαστούκι στην Κανέλη (φώτο & βίντεο)

ΤΩΡΑ- Τηλεφώνημα για ΒΟΜΒΑ στο Εφετείο Αθηνών

Στο δικαστήριο αναμένεται και ο Γιώργος Παπαδάκης, για το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλη. Δείτε τι είπε στην εκπομπή του…(βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :