Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ με τους Τζιχαντιστές! Βρήκαν σε κινητό φωτογραφία βρέφους λίγο πριν αποκεφαλιστεί! (φωτο)

iraq_isil_479_355

Δεν έχει τέλος η φρίκη που προκαλούν οι τζιχαντιστές! Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους … Δεν έχουν ψυχή αυτά τα ΤΕΡΑΤΑ;
Οι ειδήσεις ξεπερνούν το σοκ όπως για παράδειγμα αυτή που δημοσιεύει η Daily Mail και έρχεται από τη συριακή πόλη, Κομπάνι.
Ανάμεσα στις πολλές φωτογραφίες από τα κινητά νεκρών τζιχαντιστών, Κούρδοι μαχητές ανακάλυψαν μια φωτογραφία ενός βρέφους που φέρεται να έχει αποκεφαλιστεί από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους, όπως διαβάσαμε στο toxwni.gr
kpaalkdn

Η φωτογραφία ανακτήθηκε από το κινητό νεκρού τζιχαντιστή και δείχνει ένα μικρό κορίτσι να έχει ριχτεί στο έδαφος και ένα μαχαίρι κολλημένο στο λαιμό της. Υπάρχουν φόβοι πως το κοριτσάκι και η οικογένειά της αποκεφαλίστηκαν γιατί ήταν Αλεβίτες Μουσουλμάνοι, μια θρησκευτική ομάδα που έχει μπει, όπως κι άλλες, στο στόχαστρο των τζιχαντιστών.
kompaniisis
Η φωτογραφία του κοριτσιού πιστεύεται πως τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον αποκεφαλισμό της ούτε και έχει βρεθεί το σώμα της. Γι’ αυτό υπάρχουν ελπίδες πως το παιδί μπορεί να έχει γλιτώσει. Η φωτογραφία «κυκλοφόρησε» στο Facebook από Κούρδους μαχητές, που ονόμασαν το παιδί Melek, δηλαδή άγγελος.
Σε άλλες φωτογραφίες που βρέθηκαν στα κινητά νεκρών τζιχαντιστών φαίνονται μέλη του Ισλαμικού Κράτους να παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια ανθρώπων που έχουν αποκεφαλίσει ή δείχνουν αποκεφαλισμούς!
Στο μεταξύ, η πολιορκία της πόλης Κομπάνι συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :