Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΙΒΟΥΝ τα ΜΑΤΙΑ τους: Σαρώνει σε ψήφους η Χρυσή Αυγή στις συνδικαλιστικές εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών – Πάει για έδρα στο Πειθαρχικό…

xrysh-avgh

Μπορεί ο εισαγγελέας να προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών, την παραπομπή ολόκληρης… της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής και των συγκατηγορουμένων τους για εγκληματική δραστηριότητα, ορισμένοι γιατροί όμως έχουν άλλη άποψη, όπως σχολίασε το σαιτ ιατρικών θεμάτων iatropedia.
Τα μάτια τους τρίβουν ακόμη όσοι έκαναν την καταμέτρηση των ψήφων από τις εκλογές για τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας.
Μεταξύ των περίπου 8500 γιατρών που ψήφισαν ήταν και πολλοί που έβαλαν σταυρό στη παράταξη της Χρυσής Αυγής.
Οι «Ιατροί του Ελληνισμού» όπως ονομάστηκε η παράταξη της οργάνωσης έλαβε ένα ποσοστό της τάξης του 2,91%, καθόλου χαμηλό για τα δεδομένα της ιατρικής κοινότητας.

Βέβαια οι ψήφοι που συγκέντρωσε είναι πιθανό να φέρουν στην παράταξη ακόμη και μία έδρα στο Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας.
Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως στο τέλος της διαδικασίας δε θα κατορθώσει να περάσει τις πύλες του οργάνου καθώς κατά την καταμέτρηση χρησιμοποιήθηκε λανθασμένος τρόπος υπολογισμού των εδρών.
Ειδικότερα με βάση το σύστημα που ακολουθείται για την εκλογή των 6 προσώπων που θα καλύψουν τις θέσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, γίνεται διαίρεση των συνολικών ψήφων που κατεγράφησαν κατά τις εκλογές και με βάση τα ποσοστά της κάθε παράταξης προκύπτουν και οι έδρες.
Βέβαια επισήμως θα πρέπει να προσμετρηθεί και η έδρα που καλύπτει ο πρόεδρος του πειθαρχικού και στην συνέχεια να γίνει το «μοίρασμα» των σταυρών.
Γι αυτό και τα περισσότερα στελέχη του ΙΣΑ εκτιμούν ότι τελικά οι χρυσαυγίτες γιατροί δε θα περάσουν την πύλη του οργάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :