Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ από τον ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ στους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ: “Κατέβασα την σημαία, για να παίξουμε μπάλα…αυτό είναι όλο” !!! (βίντεο)

mitrovits

Πρόσωπο των τελευταίων ωρών είναι ο Στέφαν Μίτροβιτς στην Σερβία, για την απόφασή του να κατεβάσει… το ελικοπτεράκι με την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» στην αναμέτρηση της Τρίτης
Ο αμυντικός της Φράιμπουργκ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Mozzart Sport» μίλησε για την απόφασή του να… κατεβάσει το ελικοπτεράκι, κίνηση που προκάλεσε τα σοβαρά επεισόδια στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία.
«Η σημαία προκάλεσε διακοπή στον αγώνα και απλά θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή είδα πως μπορούσα να την πιάσω και αυτό έκανα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν είχα καμία πρόθεση να την συνθλίψω. Η σημαία σε κανένα σημείο δεν ήταν στα χέρια μου, απλά κρατούσα το ξύλο για να μπορέσω να κατεβάσω το ελικοπτεράκι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες της Αλβανίας ήρθαν για να πάρουν την σημεία και είδατε τι έγινε μετά. Ο Ιβάνοβιτς, ο αρχηγός μας, έκανε μετά τον αγώνα μία επίσημη δήλωση, εκ μέρους όλων των διεθνών».
Αναφορικά με τον αγώνα και πως κύλησε μέχρι τη διακοπή, απάντησε: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Με μερικούς Αλβανούς που έχω παίξει μαζί στην Ευρώπη, συζητούμε γι όλα».
Όσον αφορά στην… ανάδειξή του σε ήρωα, σχολίασε: «Δεν έχω προλάβει να διαβάσω στις ιστοσελίδες. Έχω λάβει πολλά τηλεφωνήματα, όπου φίλοι μου λένε τι έχει γραφτεί. Δεν ξέρω τι να πω σε αυτό. Το κίνητρό μου ήταν μόνο το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι όλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :