Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 80ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ!



SILLIPSI
Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία ένα φρικτό έγκλημα που έγινε προ 5 ημερών, στις 13 Φεβρουαρίου, στην Ιστιαία Ευβοίας, με θύμα μια ανυπεράσπιστη 80χρονη Ελληνίδα. Δράστης –όπως προβλέψαμε άλλωστε, όχι γιατί έχουμε… μαντικές ικανότητες, αλλά γιατί γνωρίζουμε καλά την ελληνική πραγματικότητα- είναι ένας 24χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης», ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Πιο συγκεκριμένα, ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.», που ήταν γείτονας του θύματος, μπήκε στο σπίτι για να την ληστέψει. Όμως, η 80χρονη τον αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να την κτυπήσει πολλές φορές στο κεφάλι μ’ έναν κασμά και να την σκοτώσει. Εν συνεχεία, με μια πετσέτα και σύρμα καθαρισμού προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη αίματος από τον κασμά και τα αποτυπώματά του από τον χώρο του εγκλήματος.
Ένα ακόμα θύμα στην μακάβρια λίστα των δολοφονημένων ανυπεράσπιστων Ελλήνων, από τους «κατατρεγμένους κ.τ.λ.», λοιπόν! Ο Μιούζνιεκ ακούει; Τα καθεστωτικά μέσα θα μεταδώσουν άραγε την είδηση; Οι ΜΚΟ θα κάνουν καμιά παράσταση διαμαρτυρίας; Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ, ο Καμίνης, ο υστερικός της ΑΝΤΑΡCIA κι όλο το κακό συναπάντημα των ρατσιστών (εις βάρος των Ελλήνων) θα βγάλουν άχνα; Ο Δένδιας θα στείλει την… αντιρατσιστική του υπηρεσία να αναλάβει δράση, ή τζάμπα τους πληρώνουμε; Όλοι οι παραπάνω, θα’ θελαν να είναι η ΜΑΝΑ τους στη θέση της 80χρονης;

Δεν υπάρχουν σχόλια :