Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ…



OIKOLOGOI
Της… μόδας φαίνεται πως έχουν γίνει τελευταία οι «πολιτικές πρωτοβουλίες κατά του ναζισμού και της βίας», που αναλαμβάνουν τα κόμματα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Έτσι, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ και δε συμμαζεύεται, πλακώσαν και οι… Οικολόγοι!
Έτσι, όσοι έχουν απομείνει στο άλλοτε πολυδιαφημισμένο πουλέν των «νταβατζήδων» (οι πιο πολλοί έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι στην ΔΗΜΑΡ), ανήγγειλαν την… πρωτοβουλία τους και απέστειλαν επιστολή στα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τις ΜΚΟ για να αντιμετωπίσουν από κοινού το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών
Έτσι, εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του νεκροζώντανου κόμματος, Μ. Τρεμόπουλος (αυτός που πρότεινε να μετονομαστεί η κεντρική λεωφόρος της Θεσσαλονίκης σε… Κεμάλ Ατατούρκ) ανέφερε πως «Σήμερα επιχειρείται στη χώρα μας απροκάλυπτα η απενοχοποίηση και η αναβίωση του ναζισμού ως αποδέκτης πολιτικής δύναμης. Το πολιτικό σύστημα αποδείχτηκε ανίκανο να αντιμετωπίσει αυτούς τους κινδύνους εν τη γενέσει τους, όταν η Χρυσή Αυγή είχε 0,2%…».
Αρκετά μέχρι δω, δε θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια, και πολύ ασχοληθήκαμε με τους πολιτικά… αποθαμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :