Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

“ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ” ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΜΙΟΥΖΝΙΕΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;



PAKISTAN
ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ (ΜΕΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ) ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!
Αν διαβάσετε τον ξένο τύπο, καθώς και τα κατεστημένα και αριστερά ελληνόφωνα ΜΜΕ, η εντύπωση που θα αποκομίσετε είναι ότι κάθε μέρα που περνάει «ρατσιστές της Χρυσής Αυγής με μαύρες μπλούζες» κυνηγάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ σκουρόχρωμους «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» στους δρόμους της Αθήνας και σ’ όλη τη χώρα!
Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική κι αυτό φαίνεται πεντακάθαρα από μια απλή ανάγνωση του αστυνομικού δελτίου. Χθες το μεσημέρι, λοιπόν, στη ζούγκλα του κέντρου της Αθήνας, συνελήφθησαν δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», μια γυναίκα απ’ το Ζαϊρ κι ένας άνδρας απ’ τη Σιέρα Λεόνε, γιατί εκβίαζαν ζητώντας χρήματα από έναν «κατατρεγμένο κ.τ.λ.» από το Καμερούν για να του δώσουν πίσω την άδεια παραμονής που του είχαν κλέψει πριν μήνες. Όπως προέκυψε από την ανάκριση, η αφρικανή γυναίκα είχε πάρει μέρος και στη ληστεία που είχε γίνει εις βάρος του Καμερουνέζου.
Ο… Μιούζνιεκ ακούει;
ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ
Αυτοί (αριστεροί και καθεστωτικοί) μιλάνε για… ρατσιστικές επιθέσεις. Εμείς τους απαντάμε με το… αστυνομικό δελτίο, που ότι γράφει δεν ξεγράφει. Να τι έγραψε το χθεσινό:
Μια νέα υπόθεση απαγωγής και άγριου βασανισμού «κατατρεγμένου οικονομικού μετανάστη» από το Πακιστάν από ομοεθνείς του, είχαμε στην Κόρινθο. Η απαγωγή του 32χρονου Πακιστανού έγινε στις 19 Φεβρουαρίου, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, με δράστες πέντε ομοεθνείς του, οι οποίοι αφού τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο, τον μετέφεραν σε εγκαταλειμμένη περιοχή στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και απαίτησαν από αυτόν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με συγγενείς του, για να τους δώσουν 5.000 ευρώ και να τον απελευθερώσουν. Το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ δεν κατάφεραν να πάρουν τα λεφτά που ζητούσαν, βασάνισαν με αγριότητα τον 32χρονο χτυπώντας τον με διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και τον εγκατέλλειψαν στη περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Τελικά, συνελήφθη ο ένας από τους δράστες και αναζητούνται οι υπόλοιποι.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού και εξωτερικού, και βέβαια ο «πολύς» πρόεδρος των Πακιστανών Ελλάδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :