Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ «Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!



GADA8
Τα… μεγαλεπήβολα σχέδια (όπως πάντα επί χάρτου…) του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ για το μέλλον, ανακοινώνει πομπωδώς το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», υπό τον τίτλο: «Νέο δόγμα για νόμο και τάξη από τον κ. Δένδια». Πρόκειται σαφώς για διαρροή από το ΠΡΟ-ΠΟ, στην οποία εξαγγέλλονται «ριζικές αλλαγές», «αναδιαρθρώσεις» κ.τ.λ. Δηλαδή αυτά που μας τα’ παν κι άλλοι…
Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν με τίποτα, ούτε καν επί χάρτου. Όπως η εμμονή του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ με την Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που η αναρχοκιομμουνιστική-ληστοτρομοκρατική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών αμερικανοκομμουνιστικών δυνάμεων) οργιάζει. Ιδού, τι αναφέρει σχετικώς το δημοσίευμα-διαρροή:
«Πάντως, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως δηλώνει αποφασισμένη να συγκρουστεί με κάθε εστία παρανομίας που εκδηλώνεται στη χώρα, ακόμη και με αυτές που προστατεύονται από πολιτικά κόμματα, όπως συνέβη πρόσφατα με τις καταλήψεις πολιτικών γραφείων από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ή με ακτιβισμούς κατά πολιτών, όπως το τελευταίο περιστατικό βίας κατά συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ από ομάδα της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, η προσοχή της Αστυνομίας στρέφεται τον τελευταίο καιρό κυρίως στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και αναμένει να της δοθεί η ευκαιρία για να αποδείξει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για υπόγειες και επιλεκτικές σχέσεις στελεχών του κόμματος με αστυνομικούς».
Και πώς να μην στρέφεται η προσοχή του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, αφού η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντισυστημική δύναμη στην Ελλάδα, ενώ οι πάσης φύσεως αριστεροί, ακόμα και οι ληστοτρομοκράτες Β.Π. (Βορείων Προαστίων), «κι αυτοί δικοί μας είναι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :