Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΑΞΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ...! ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ...


Μπορεί για έντεκα χρόνια να ήταν «αχώριστοι», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην απόφαση του κακουργιοδικείου, όμως μία μέρα μετά την καταδίκη τους σε ισόβια ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο Μιχάλης Λεμούσιας «αποχωρίζονται» τον Παναγιώτη Σαξώνη.

Για λόγους ασφαλείας, ο πρώην ταμίας του δήμου Θεσσαλονίκης δεν θα οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών όπου κρατούνται οι κύριοι Παπαγεωργόπουλος και Λεμούσιας. Ο ισοβίτης πρώην ταμίας θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στις φυλακές Νιγρίτας γιατί υπάρχει φόβος νέου επεισοδίου με τους πρώην συνεργούς του με τους οποίους καταχράστηκαν από κοινού περίπου 18 εκατ.ευρώ.

Η μεταφορά του Σαξώνη σε άλλες φυλακές κρίθηκε σκόπιμη διότι η συνύπαρξη των τριών καταδικασθέντων στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα εγκυμονεί κινδύνους για ενδεχόμενο επεισόδιο μεταξύ τους κατά τον προαυλισμό τους ή σε οποιαδήποτε άλλη συνάντησή τους μέσα στις φυλακές. Άλλωστε, πρόσφατο είναι το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Π. Σαξώνη και τον Μ. Λεμούσια, όταν οι δύο άνδρες, κατά το στάδιο της προσωρινής τους κράτησης, πιάστηκαν στα «χέρια», με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πειθαρχικές ποινές όπως προβλέπονται από τον Σωφρονιστικό Κώδικα.

Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος κρατείται από χθες το απόγευμα -και μετά την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων- στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :