Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


52023740917
Όλος ο… καλός ο κόσμος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, πολιτικάντηδες, «επιχειρηματίες», διπλωμάτες, τραπεζίτες, δήμαρχοι, δικαστικοί κ.λπ. παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου «Μπροστά από την εποχή της» του… μαθουσάλα Μητσοτάκη, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μεταξύ αυτών και τα λεγόμενα «ορφανά του Μητσοτάκη», δηλαδή ο Γ. Καρατζαφέρης και ο… αντιμνημονιακός (κι όποιος είναι χαζός ας τον πιστέψει…) Πάνος Καμμένος – που είναι μια ζωή… ταγμένος στο Μητσοτακαίικο. Το βιβλίο του Μ. αναφέρεται στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης 1990-1993 και είναι έκδοση του «Ιδρύματος Κων/νος Μητσοτάκης», το οποίο χρηματοδοτείται από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, όπως και τα υπόλοιπα «Ιδρύματα» με τις βαρύγδουπες επωνυμίες. Δηλαδή, τίποτα δεν του κόστισε το βιβλίο, πάλι τζάμπα την έβγαλε ο… Δρακουμέλ και θα’ χει και κέρδος!
Ο 94χρονος συνταξιούχος πλέον πολιτικάντης έβγαλε και λόγο και είπε τα… αναμενόμενα: πως πρέπει να γίνουν χιλιάδες απολύσεις υπαλλήλων, να μη γίνουν εκλογές ούτε με… σφαίρες, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας να εξαντλήσει την τετραετία, κι όταν με το καλό γίνουν εκλογές, ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός να ψηφίσει τους υπευθύνους για τη δυστυχία του, δηλαδή τα λεγόμενα «φιλοευρωπαϊκά» κόμματα.
Έκλεισε δε την ομιλία του με τον γνωστό στίχο του Κ. Παλαμά: «Χρωστάμε εις όσους ήρθαν πέρασαν, θα ’ ρθούνε, θα περάσουν / κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι. Οι νεκροί». Ούτε παραγγελία να ήταν! Πράγματι, χρωστάει και ο Μητσοτάκης κι όλοι αυτοί που τον παρακολούθησαν και τον αποθέωσαν, στον ελληνικό λαό. Κι όταν έρθει η ώρα του τελικού λογαριασμού, πράγματι θα τους δικάσουν, όχι οι αγέννητοι και οι νεκροί, αλλά όσοι απομείνουν ζωντανοί από τη λαίλαπα του Μνημονίου!
(ΥΓ): Διαβάσαμε σε εφημερίδα πριν γίνει η εκδήλωση: «Έχει προσκαλέσει επίσης σχεδόν το σύνολο των βουλευτών, πλην εκείνων που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή…». Τιμή για την Χρυσή Αυγή που δεν την καλεί κανένας από τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, ούτε και για τυπικούς λόγους. Και βέβαια, εξυπακούεται πως ακόμα κι αν ο Μητσοτάκης (και ο κάθε Μητσοτάκης…) καλούσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δε θα πήγαινε ούτε ένας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :