Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΚΚΕ: Η ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΝΕΙ… ΝΕΡΑ – Ε ΡΕ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!



KANELH
Παραδοσιακά, το ΚΚΕ απέφευγε τις συνεργασίες και κλεινόταν στο καβούκι του. Τα τελευταία χρόνια, άλλαξε η… γραμμή στην περίπτωση της… Πασιονάριας της Εκάλης, Λιάνας Κανέλλη, που ανεδείχθη… πρώτο βιολί στα ΜΜΕ. Όμως τα χρόνια πέρασαν, η Κανέλλα κούρασε τον κόσμο και μάλλον κουράστηκε και η ίδια κι άρχισε να κάνει… νερά.
Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα στην ΝΕΤ και στην εκπομπή «ΕΠΤΑ», η Κανέλλα άδειασε κανονικότατα το κόμμα του… λαού, που υποστηρίζει θρασύτατα πως «ο Ριζοσπάστης και ο 902 δεν είναι καπιταλιστικές επιχειρήσεις», άρα… όλα επιτρέπονται, ακόμα και το πέταμα των εργαζομένων στο δρόμο! Ερωτηθείσα για τις πρόσφατες απολύσεις στον «Ριζοσπάστη» και στον 902, είπε πως «δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά». Προσέθεσε βέβαια πως «οι απολύσεις στο Ριζοσπάστη είναι διαφορετικές από τις άλλες, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι Βατικανό του αστικού καπιταλιστικού συστήματος και η Αλέκα δεν είναι ο Πάπας», αλλά παραδέχθηκε ότι «όπως και τόσα εκατομμύρια άνθρωποι και οι απολυμένοι του Ριζοσπάστη βρίσκονται σε δύσκολη θέση».
Εκεί, όμως, που αποτελείωσε τις… μούμιες του Περισσού, ήταν όταν είπε πως το ΚΚΕ χρειάζεται «ανανέωση ηγεσίας», εννοώντας την αλλαγή ηγεσίας: «Το ίδιο το κόμμα απαιτεί ανανέωση ηγεσίας. Όμως οι αλλαγές δεν είναι ζήτημα προσώπων». Ρε μπας κι έχει βάλει στόχο την αρχηγία;
Ε ρε… Στάλιν που της χρειάζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :