Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΟΥ Ο «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ» ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ: ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!



100100
Κάθε μέρα που περνάει, αποκαλύπτεται κι από ένα –τουλάχιστον- φρικτό έγκλημα εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων!
Προχθές –όπως σας ενημερώσαμε σχετικά- βρέθηκε αγρίως δολοφονημένη μια ηλικιωμένη Ελληνίδα στην περιοχή της Λαμίας.
Χθες, βρέθηκε νεκρή, δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη με μία πετσέτα στο πρόσωπό της, ακόμα μια ηλικιωμένη (85χρονη) Ελληνίδα, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης Θεσσαλονίκης! Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, έτσι και σ’ αυτήν το σπίτι του θύματος ήταν αναστατωμένο, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία.
Σήμερα, πάλι στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Φαιάκων της Τούμπας, δολοφονήθηκε άλλος ένας ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος Έλληνας! Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον ηλικιωμένο μέσα στην πολυκατοικία που διέμενε. Μόλις μπήκε του επιτέθηκαν και αφού τον ακινητοποίησαν τον οδήγησαν στο υπόγειο, όπου τον έδεσαν πισθάγκωνα και τον βασάνισαν μέχρι θανάτου! Εν συνεχεία, του πήραν τα κλειδιά και μπήκαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στον 5ο όροφο. Εκεί βρήκαν τη γυναίκα του, η οποία στη θέα των ληστών άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι δράστες, αφού τη χτύπησαν βάναυσα, την λήστεψαν κι αποχώρησαν σαν κύριοι.
Και βέβαια, ο τρόπος δράσης παραπέμπει ευθέως σε ληστοσυμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :