Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΣΠΑΣΕ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ...!!! "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ"




ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ"

Νέα ένταση στη Βουλή με τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΧΑ Δ. Κουκούτση να υψώνει εμφυλιοπολεμικούς τόνους

Ένταση πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής με τον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δ.Κουκούτση να υψώνει εμφυλιοπολεμικούς τόνους και να υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή θα ξαναγράψει την ιστορία μετά από 64 χρόνια. Αναφερόμενος στις κατηγορίες που δέχεται η Χρυσή Αυγή για "κατηχητικό" ο κ. Κουκούτσης είπε "Η ΚΝΕ και το ΚΚΕ έκαναν κάλαντα παρωδία και έκαναν γιορτή μέσα στον Περισσό.

Οι άλλοι ψάχνουν νεολαίους.Πάρτε το χαμπάρι. Μετά από 64 χρόνια η Χρυσή Αυγή θα γράψει τη σωστή ιστορία. Είμαστε τα παιδιά και τα εγγόνια των νικητών. Τέλος. Δεν είμαστε η ελαφροδεξιούλα που σας χαρίστηκε από τους ηττημένους. Γιατί η ιστορία σε αυτό τον τόπο γράφτηκε από τους ηττημένους". Τα λόγια του κ.Κουκούτση προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του προεδρεύοντος Γ.Δραγασάκη, ο οποίος απάντησε: "Κάνετε κήρυγμα υπέρ του Εμφυλίου Πολέμου μέσα στην Ολομέλεια. Δεν έχετε το λόγο. Χύθηκε αίμα για να υπάρχει αυτή η αίθουσα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :