Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ ΚΑΙ ΟΙ… ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



TAHRIR
Ασφαλώς και σας είναι γνωστή η υπόθεση των ομαδικών βιασμών από τους… εξεγερμένους στην Πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου. Χθες, λοιπόν, ο φλογερός ιεροκήρυκας της… ανεκτικής θρησκείας του Ισλάμ, Ahmad Mahmoud Abdullah, γνωστός στην Αίγυπτο ως Abu Islam, έστειλε μήνυμα από την τηλεόραση για τους βιασμούς. Ιδού τι είπε:
«Ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από διαδηλωτές στην πλατεία Ταχρίρ είναι απόλυτα δικαιολογημένη καθώς οι ίδιες οι γυναίκες που πηγαίνουν εκεί προκαλούν αφού δεν ντρέπονται ούτε φοβούνται. Πηγαίνουν εκεί όχι για να διαμαρτυρηθούν αλλά για να βιαστούν. Σου λένε ότι οι γυναίκες είναι κόκκινη γραμμή. Σου λένε ότι οι γυμνές γυναίκες που πηγαίνουν στην πλατεία Ταχρίρ πάνε γιατί θέλουν να βιαστούν. Είναι δικαίωμά σου να είσαι γυναίκα. Το 90% των γυναικών που διαδηλώνουν κατά του Μόρσι και των αδερφών μας δεν αισθάνονται ντροπή ή φόβο. Το υπόλοιπο 10% των γυναικών είναι χήρες όπου δεν έχουν κάποιον να τους ελέγχει».
Σάμπως έχει δίκιο ο ιεροκήρυκας, αν κρίνουμε από τη μαζική προσέλευση των… φεμινιστριών του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεντρώσεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Μόνο που οι… αλλαχουακμπάρηδες (εκ του «Αλλάχ Άκμπαρ») δεν… συγκινούνται με τίποτα και δεν τις βιάζουν. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, τι να φταίει, άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :