Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ



BLAXOS
Τον θυμάστε τον Γιώργο Βλάχο, τον γνωστό γραφικό και… σπαστικό (όπως τον αποκαλούσαν πολλοί) δημοσιογράφο του Alpha, που κάθε φορά που κάποιο δημόσιο πρόσωπο (πρωθυπουργός, υπουργοί κ.λπ.) που απασχολούσε την κοινή γνώμη για κάποιο ζήτημα, εισερχόταν ή εξερχόταν από τη βουλή, το Μέγαρο Μαξίμου κ.λπ., πεταγόταν και του τράβαγε μια ερώτηση μέσα από το μπούγιο των δημοσιογράφων, ενώ το πρόσωπο είχε πει ότι είχε να πει και αποχωρούσε; Πρόκειται για τον ίδιο τύπο που έκατσε… οκλαδόν στο πάτωμα και βούλωσε τ’ αυτιά του με τα χέρια του, μόλις εισήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, τον Μάιο του 2012, για να… διαμαρτυρηθεί, λέει, άγνωστο γιατί.
Ο τύπος αυτός έχει χαθεί τελευταία από τη δημοσιογραφική πιάτσα, αλλά (δυστυχώς!) δεν απηλλάγη απ’ αυτόν η ελληνική κοινωνία. Μάθαμε πως είχε ιδρύσει ένα διεθνώς και επιτοπίως άγνωστο… Κίνημα με την επωνυμία «Φτάνει πια» (με πρόεδρο, γραμματέα, ταμία και οπαδό τον ίδιο – όλα σ’ ένα, που λέμε), που στο πλαίσιο συμμετοχής των… κινημάτων στα προσυνέδρια (εν όψει συνεδρίου) του κόμματος Καμμένου, ανακοίνωσε την προσχώρησή του σ’ αυτό! Μοιραία, λοιπόν, πάλι θα τον φάμε στη μάπα τον Βλάχο!
Πάνο, άστους να λένε («φτάνει πια, όχι άλλο κάρβουνο, όλη τη σαβούρα μαζεύει…»). Πρόκειται για μεγάλη… μεταγραφή. Σίγουρα θα πας… μπροστά. Κι αν πουθενά… κουραστείς, κάτσε… οκλαδόν μαζί με τον Βλάχο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :