Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ



images
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
” Ο ελληνικός τουρισμός διανύει μια εξαιρετικά θετική χρονιά. Τόσο στις αφίξεις, όσο και στα έσοδα. Οι προσπάθειες μας πιάνουν τόπο. Πετύχαμε τους στόχους μας. Κερδίσαμε το στοίχημα. Η πολιτική μας δικαιώθηκε”. Αυτά δήλωσε από την Θεσσαλονίκη η αξιέραστος και πληθωρικής προσωπικότητας υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συμμετείχε στο κλιμάκιο που συνοδεύει τον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά  στην 78η ΔΕΘ.
Εδώ όμως γεννάται το κυρίαρχο ερώτημα. Για ποίο στοίχημα μιλάει η κυρία υπουργός; Μήπως αφορά την πολιτική των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, όπου σύσσωμες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις μέσω της προπαγάνδας από τους εκάστοτε υπουργούς Τουρισμού και Ανάπτυξης κατόρθωσαν να επιβάλλουν την κυρίαρχη πεποίθηση ότι ο τουρισμός και η παροχή υπηρεσιών, αποτελεί την μόνη και πλέον σίγουρη πηγή εσόδων για την Πατρίδα μας; Οι ξενόδουλοι πολιτικοί ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες και τους σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπόνησαν ένα πρόγραμμα επιδοτήσεων και κρατικών χορηγιών ως προς αυτούς που θα ασχολούνταν με την Τουριστική “βιομηχανία”, ενθαρρύνοντας και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια σε όλους όσους ήταν διστακτικοί με το νέο αναπτυσσόμενο εγχείρημα.
Ποίος ήταν στ’ αλήθεια ο απώτερος σκοπός του σχεδίου “τουριστικοποίησης” της Ελλάδας;
Ένας και μοναδικός. Ο σταδιακός παροπλισμός και η τελική εγκατάλειψη, όλων των παραδοσιακών κερδοφόρων δραστηριοτήτων, καθώς  και των πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Έτσι λοιπόν ο αγρότης παράτησε τις καλλιέργειες και μέσω επιδοτήσεων ανέγειρε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ο κτηνοτρόφος γκρέμισε τα βουστάσια και τα ποιμνιοστάσια και στην θέση τους ανέγειρε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, ο υποδηματοποιός που έτυχε να έχει μια κατοικία σε μια παραδοσιακή περιοχή ενός Αιγαιοπελαγίτικου νησιού, έβαλε λουκέτο στο κατάστημα του, ο βιομηχανικός εργάτης, ο μεταλλουργός, οξυγονοκολλητής που είχαν μια μικρή περιουσία σε κάποιο χωριό αποφάσισαν να παραιτηθούν και να γίνουν ξενοδόχοι, ενώ χιλιάδες άλλοι Έλληνες εγκατέλειψαν την σκληρή και επώδυνη γεωργική και κτηνοτροφική δραστηριότητα και αποφάσισαν να γίνουν σερβιτόροι των ξένων παραθεριστών.
Μέσα σε λίγα χρόνια λοιπόν οι παραδοσιακές πλουτοπαραγωγικές πηγές εγκαταλείφθηκαν, ή μεταβιβάστηκαν στους αλλοδαπούς εργάτες και δημιουργήθηκε ένας νέος κλάδος παροχής υπηρεσιών, χωρίς οργάνωση, χωρίς προδιαγραφές, χωρίς παραμέτρους λειτουργίας και εξέλιξης.
Και έτσι η Ελλάδα κατάντησε ο υπηρέτης της Ευρώπης.
Άσε που μέσω των επιδοτήσεων για την τουριστική ανάπτυξη χιλιάδες υπεύθυνοι, επίτροποι, μελετητές και επιστημονικοί σύμβουλοι των εκάστοτε κυβερνήσεων έφαγαν το καταπέτασμα και βρέθηκαν με τεράστιες περιουσίες.
Και οι ξένοι, αυτοί που αναμένονταν να φέρουν χρυσό και ευημερία στην Ελλάδα ως οι τρεις μάγοι με τα δώρα, ήρθαν τελικά; Όλα αυτά τα μεγαλόπνοα σχέδια που προβλήθηκαν από τις διάφορες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, υλοποιήθηκαν τελικά.; Οι ελπίδες των κουτών και ανεγκέφαλων, ότι τώρα πλέον θα θησαύριζαν με το ένα πόδι επάνω στο άλλο πραγματοποιήθηκαν;
Μάλλον όχι.
Γιατί οι παραθεριστές δεν διακινδύνευσαν να επισκεφθούν μια χώρα που αφ ενός μεν οι τουριστικές της υποδομές ήταν σαθρές και πρόχειρες, αφετέρου δε οι τιμολογήσεις διαμονής, διατροφής και μετακίνησης, ήταν ακριβότερες και από την Κυανή Ακτή.
Προτίμησαν λοιπόν γειτονικούς προορισμούς που διέθεταν οργανωμένες υποδομές και φυσιολογικές κοστολογήσεις
Ποίο ήταν το αποτέλεσμα;
Η τουριστική ανάπτυξη τα χρόνια που ακολούθησαν κινήθηκε σε ισχνούς ρυθμούς με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες περιοχές, τα τραπεζικά δάνεια, όσον αφορά τις προσωπικές συμμετοχές των νεόκοπων ξενοδόχων στα πακέτα επιδοτήσεων, άρχισαν να τους στραγγαλίζουν και το σπουδαιότερο όλων, οι κύριες πλουτοπαραγωγικές πηγές της Πατρίδας μας, η γεωργία και η κτηνοτροφία παρήκμασαν και εγκαταλείφθηκαν. Γιατί;
Διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορούσε να επιβάλει τις περιβόητες ποσοστώσεις στην παραγωγή δημητριακών, αγροκηπευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, αν δεν πρόβαλε στους παραγωγούς μια νέα, ενθαρρυντική οικονομική προοπτική, που στην πραγματικότητα ήταν ένα φουσκωμένο μπαλόνι.
Πως θα ανάγκαζαν οι ξενόδουλες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις τον κτηνοτρόφο να μειώσει ή να σταματήσει την εκτροφή βοοειδών, επειδή ήταν πλέον υποχρεωμένες βάσει των Κοινοτικών εμπορικών συμφωνιών, να εισάγουν τόσους τόνους βοδινού κρέατος από την Ολλανδία, ή τον αγρότη να μειώσει ή να σταματήσει την παραγωγή αγροκηπευτικών, επειδή ήταν υποχρεωμένες να εισάγουν τόσους τόνους λάχανα και άλλα κηπευτικά μέσω Βελγίου;
Προβάλλοντας τους για μια ακόμη φορά μια αντεστραμμένη πραγματικότητα, ένα ψεύδος που σταδιακά και σταθερά συνετέλεσε τα πλείστα στην οικονομική καταστροφή και υποδούλωση της Ελλάδας, καθώς και στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.
Και τώρα που τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί, οι περισσότερες οικογένειες ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας, η ανεργία καλπάζει, οι τιμές διαμονής και σίτισης σε τουριστικούς προορισμούς, έχουν εξευτελιστεί, η κυρία υπουργός προβαίνει σε διθυραμβικές δηλώσεις για το κερδισμένο στοίχημα.
Ναι κυρία Κεφαλογιάννη συμφωνούμε απόλυτα. Κερδίσατε το στοίχημα της απόλυτης εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού. Κερδίσατε το στοίχημα του παροπλισμού και της παρακμής των παραδοσιακών πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας. Κερδίσατε το στοίχημα να μας καταντήσετε να περιμένουμε το φιλοδώρημα των αλλοδαπών παραθεριστών για να επιβιώσουμε. Κερδίσατε το στοίχημα να μας μετατρέψετε σε οινοχόους στο τραπέζι των ισχυρών της Ευρώπης.
Επειδή όμως εμείς ως Εθνικιστικό Κίνημα  αρνούμαστε ο Ελληνικός Λαός, να υιοθετήσει τον ρόλο του Γανυμήδη στο τραπέζι του Ευρωπαίου Διός, για μια ακόμη φορά αφού καταγγείλουμε τον ανθελληνισμό και την προδοσία της κυβέρνησης στην οποία ανήκετε θα επαναλάβουμε τον Όρκο μας για Αγώνα μέχρις εσχάτων.
Μέχρι η Πατρίδα μας να απελευθερωθεί από την ξένη οικονομική κατοχή που επέβαλε η αστική δημοκρατία με την σιωπηρή αποδοχή της δοσίλογης αριστεράς.
Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, ελεύθερη και οικονομικά ανεξάρτητη, για έναν Λαό βιομηχανικών εργατών, κτηνοτρόφων, αγροτών, επιστημόνων, επιχειρηματιών που άπαντες ισότιμα θα συνεισφέρουν και θα απολαμβάνουν, για μια Ελληνική Οικονομία που θα ακμάζει στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της πλουτοπαραγωγικές πηγές. Για μια Εθνικιστική Κοινωνική Πολιτεία.
Μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :