Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και η ομιλία του Η. Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης ανέγνωσε στην αρχή της ομιλίας του το μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου.
"Στέλνω ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση στις τάξεις της ...
Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει από 18 χρονών αγώνες για την Χρυσή Αυγή και είναι ένας από τους πλέον συνεπείς και πιστούς αγωνιστές της. Όσο για τις σχέσεις μου μαζί του, μάλλον δεν μπορείτε να τις καταλάβετε. Ο παππούς του πολεμούσε μαζί με τον πατέρα μου στα Δεκεμβριανά το 1944 και οι πρόγονοί μαζί με τους προγόνους μου στην Εθνεγερσία του ’21. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τα τσιράκια των νταβατζήδων που έχουν γεμίσει τη Βουλή… Δεν μπορούν να καταλάβουν αυτοί οι θλιβεροί αριβίστες, που έρχονται από το πουθενά, τι δύναμη έχουν αυτοί οι δεσμοί!
Ως Νικόλαος Μιχαλολιάκος θεωρώ φανταστικό σενάριο ότι δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο στον Δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης. Γελώ με τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πρώτο τον Καμίνη. Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα εάν θα στηρίξουμε κάποιο άλλο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, γιατί δεύτερος γύρος χωρίς την Χρυσή Αυγή δεν θα υπάρξει.
Το πρώτο κύμα της Χρυσής Αυγής χτύπησε το σύστημα το 2010 όπου εισήλθαμε δυναμικά στον Δήμο Αθηναίων και από εκεί και πέρα γίναμε η φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Ελλάδας μέσα στη Βουλή των ΕλλήνωνΒρισκόμαστε προ της ελεύσεως του δευτέρου κύματος που πολύ σύντομα θα γίνει τσουνάμι που θα πνίξει το καθεστώς της διαφθοράς και της απάτης.
Θα διοικήσουμε τον Δήμο Αθηναίων και από εκεί και πέρα θα διοικήσουμε την Πατρίδα μας με καθαρά χέρια για να ανήκει και πάλι η Ελλάδα στους Έλληνες!
Νικόλαος Μιχαλολιάκος
Φυλακές Κορυδαλλού
24 Μαρτίου 2014
"
Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", τονίζοντας πως η νέα δημοτική αρχή θα ξανακάνει την Αθήνα πρωτεύουσα των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια :