Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…

exarheia9604-thumb-large
Ξεκαθάρισε η πολύ περίεργη υπόθεση με τους πάνοπλους (με καλάσνικοφ…) κουκουλοφόρους, οι οποίοι τη νύχτα του Σαββάτου έκαναν καταδρομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων και απήγαγαν δύο άτομα (κατά πληροφορίες Αλβανούς…). Μια επιδρομή που όμοιά της δεν είχε ξαναγίνει μέχρι τώρα στην Ελλάδα και που ασφαλώς δημιουργεί προηγούμενο!............

Με ανακοίνωσή τους στο παρακρατικό “Indymedia”, οι αναρχοκομμουνιστές ανέλαβαν την ευθύνη της επιδρομής, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα ότι με τον τρόπο αυτό τρομοκράτησαν τους… μαφιόζους που λυμαίνονται την περιοχή. Ιδού τι αναφέρουν μεταξύ των άλλων:
“Το Σάββατο 22 Μάρτη στις 22.00 σύντροφοι του αναρχικού χώρου πραγματοποιήσαμε μια πολιτική παρέμβαση στην πλ. Εξαρχείων με ένα σαφέστατο μήνυμα και πολλαπλούς αποδέχτες.
Από εδώ και στο εξής δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον πολιτικοποιημένο κόσμο της περιοχής, τους κατοίκους της, τους κινηματικούς χώρους και τα στέκια.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε την ιστορική περιοχή των Εξαρχείων έρμαιο στις κάθε λογής μαφίες και συμμορίες.
Ο αριθμός των συντρόφων που συμμετείχαν αλλά και η ύπαρξη βαρύ οπλισμού χρησιμοποιήθηκε για την εμπέδωση του μηνύματος σε αποδέκτες που καταλαβαίνουν δυστυχώς μόνο με αυτό τον τρόπο, όπως επίσης και για την εξασφάλιση των εμπλεκόμενων αγωνιστών κατά την αποχώρηση τους”
.
Χαίρε Δένδια της «ευνομίας παντού»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :