Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο ΕΠΙΖΩΝ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: “ΠΕΡΑΣΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΩ”(βιντεο)

dolofonia-hrakleio-xrisi-avgi

Η παρουσία του στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης, ήταν συγκλονιστική. Ο τέταρτος φίλος της παρέας των μελών της “Χρυσής Αυγής” των Βορείων Προαστίων, στα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, μίλησε στην εκπομπή.
Όσα είπε για τα εννέα δευτερόλεπτα του θανάτου, αποτελούν εκτός από προανακριτικό υλικό, κατάθεση ψυχής.
Η δολοφονική επίθεση στα γραφεία του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή» στο Νέο Ηράκλειο, έλαβε χώρα την 1η Νοεμβρίου 2013, όταν δυο άτομα άγνωστης ακόμα ταυτότητας πυροβόλησαν εναντίον μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο και τραυμάτισαν θανάσιμα τα μέλη της Χρυσής Αυγής: Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις». H Ελληνική αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε την υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης να ήταν στόχοι καθώς κυκλοφορούσαν οι φωτογραφίες τους με τα πρόσωπά τους στην πρώτη γραμμή λόγο της θέσης που κατείχαν στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Ο μοναδικός επιζών(πλην του Αλέξανδρου Γέροντα που βγήκε από την εντατική), ένα παλληκάρι μεροκάματου 450 ευρώ “μαύρης εργασίας”, άνοιξε την καρδιά του χωρίς κομματικές αποχρώσεις. Έχει κομματικές “αποχρώσεις” το σάλτο από το καρτέρι του θανάτου;

Δεν υπάρχουν σχόλια :