Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η αληθινή δημοσκόπηση για την Αθήνα: Εικόνες του Ηλία Κασιδιάρη και του... Αρούλη στην κεντρική αγορά

Η αληθινή δημοσκόπηση για την Αθήνα: Εικόνες του Ηλία Κασιδιάρη και του... Αρούλη στην κεντρική αγορά
Ούτε ένας Αθηναίος δεν πήγε να χαιρετήσει τον Αρούλη, ο οποίος κυκλοφόρησε ως "ξένο σώμα"μες στην κεντρική αγορά των Αθηνών.
Ξεκινώντας αυτό το άρθρο θα συμφωνήσουμε με τις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι οι καλύτερες δημοσκοπήσεις γίνονται στο πεζοδρόμιο και στην κεντρική αγορά από τους συμπολίτες και συμπολίτισες που ΔΕΝ είδαμε να τον περιστοιχίζουν!

Από την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης αυτό που είδε ήταν μόνο οι μικροκλοπές που όπως είπε χωρίς ντροπή, αναφέρονται μέχρι και σε τουριστικούς οδηγούς. Δεν είδε ούτε κλειστά μαγαζιά, ούτε λαθρομετανάστες, ούτε εμπόριο ναρκωτικών, ούτε βρωμιά, ούτε παρεμπόριο, ούτε άναρχη στάθμευση, ούτε με τη συνοδεία του ένιωσε την απειλή βίας που νιώθει ο κάθε πολίτης διαβαίνοντας τους δρόμους αυτούς, λίγα μόλις μέτρα από την Ακρόπολη.
Θέλει να κάνει την κεντρική αγορά στολίδι της Αθήνας, κέντρο επιχειρηματικότητας και κυρίως χώρο όπου θα ελέγχεται υγειονομικά η σωστή ποιότητα των τροφίμων, ώστε ο καταναλωτής να έχει ότι καλύτερο στη σωστή τιμή.
Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, γιατί πλήθος Αθηναίων δεν αγκάλιασε αυτόν τον ευγενικής φυσιογνωμίας άνθρωπο που τα έλεγε τόσο ωραία; Μήπως επειδή οι Αθηναίοι ξύπνησαν; Μήπως επειδή επί πολλά έτη είχε τις ευκαιρίες του να βοηθήσει και δεν το έκανε;
Ο Σπηλιωτόπουλος είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ανελλειπώς από το 2000. Έχει διατελέσει Υπουργός Τουρισμού κατά τα έτη 2007-2009 και Υπουργός Παιδείας το 2009. Επιπλέον πολλές υπήρξαν οι δημοσιογραφικές αναφορές για σπατάλες και εμμονή στην πολυτέλεια  από τον ίδιο και συνεργάτες του, τους οποίους μετέφερε μαζί του από το ένα υπουργείο στο άλλο. Δεν παρέλειψε επίσης να στηρίξει κάθε κυβερνητική πολιτική και να υπερψηφίσει τα εθνοκτόνα μνημόνια που εκτός των άλλων οδήγησαν σε μαρασμό την οικονομική ζωή του κέντρου της πόλης.
Ένας άνθρωπος που υποστήριξε με δήλωσή του ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα με τη βουλευτική αποζημίωση, πώς μπορεί να καταλάβει τον πολίτη που πένεται; Και επιπλέον γιατί τώρα ζητάει να γίνει δήμαρχος με σαφώς μικρότερες αποδοχές; Τι έχει κατά νου;
Οι Αθηναίοι και πόσο μάλλον οι άνθρωποι της αγοράς έχουν γνώση της πορείας της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα,αλλά και ένστικτο που τους υποδεικνύει ποιος τους αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια. Γι`αυτό συνωστίζονται να σφίξουν το χέρι του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη κάθε φορά που κυκλοφορεί ανάμεσά τους. Να του πουν τα προβλήματά τους, να του ευχηθούν καλή επιτυχία και να του δηλώσουν ότι δεν πιστεύουν σε σκευωρίες. Στο πρόσωπο του Ηλία βλέπουν έναν άνθρωπο απλό, λαϊκό, έναν από αυτούς.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την "Ελληνική Αυγή" είναι βουλευτής σχεδόν 2 χρόνια, αρνήθηκε όμως να εντρυφήσει σε ένα πολυτελή τρόπο ζωής. Η μισή του βουλευτική αποζημίωση ενισχύει το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και το κοινωνικό του έργο του οποίου παράνομα ανέστειλαν τη χρηματοδότηση οι ξενόδουλοι της βουλής.
Είναι ο μόνος που έχει δηλώσει ότι αν εκλεγεί δήμαρχος το ήμισυ του μισθού του θα διατίθεται για το κοινωνικό έργο του δήμου. Τον έχει δει ο λαὸς της Αθήνας να μάχεται στις γειτονιές της ανομίας και των λαθρομεταναστών. Να οργανώνει αλλά και να κουβαλάει ο ίδιος, όποτε υπήρξε ανάγκη,τρόφιμα στα συσίτια για τους Έλληνες συμπολίτες μας. Γνωρίζει την Αθήνα μας από τους δρόμους της και όχι από το γραφείο του. Γι`αυτό με τους συνεργάτες του έχουν εκπονήσει ένα ρεαλιστικό, ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα διαχείρισης του δήμου.
Έχει κερδίσει τις καρδιές των Αθηναίων και αυτό φαίνεται σε κάθε του βήμα. Αυτή είναι η πλέον αληθινή δημοσκόπηση!
του Μενέλαου Σωτηρόπουλου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια :