Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ… ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ – ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του έδωσε ο Αρούλης ο Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μεταξύ των άλλων… κουφών που αμόλυσε, δήλωσε και… αντισυστημικός: «Είμαι αντισυστημικός και αυτή είναι η διαφορά μου»!!! Να δείτε που σε λίγο καιρό ο Αρούλης θα δηλώσει και… αντιμνημονιακός (παρότι έχει ψηφίσει όλα τα Μνημόνια…).
ntora478368Επίσης, επανέλαβε τα γνωστά
για τα φώτα στην πόλη, που θα σβήσουν την… εγκληματικότητα. Ως… νοικοκύρης, όμως, βρήκε και τον τρόπο να κάνει… οικονομία: «Δεν είναι δυνατόν να σπάνε τα φώτα, να καίγονται τα φώτα και να μην υπάρχουν λαμπτήρες για να αντικατασταθούν και να βυθίζεται συνεχώς η Αθήνα στο σκοτάδι. Όπου υπάρχει σκοτάδι, υπάρχει ανασφάλεια, υπάρχει παραβατικότητα υπάρχει έγκλημα. Αν αντικατασταθούν οι συμβατικοί λαμπτήρες με τους οικολογικούς θα υπάρχουν άμεσα την επόμενη κιόλας ημέρα μείωση των εξόδων κατά 45% Από αυτά το 20% θα πάει στην εταιρεία (που θα πλειοδοτήσει) και θα αλλάζει αυτόματα τους λαμπτήρες και θα τοποθετεί φωτισμό εκεί που ακόμη που δεν υπάρχουν. Θα σταματήσουν πια να υπάρχουν σκοτεινά πάρκα και δρόμοι. Φως παντού».
Εκτός από τη συνέντευξη στο κοντομηνάδικο ραδιόφωνο, ο Αρούλης επισκέφθηκε και το Κουκάκι, όπου έκανε τις εξής παρατηρήσεις:

«Είμαστε στο Κουκάκι, στο κέντρο της Αθήνας, σε μία περιοχή που κάποτε ήταν πολύ ζωντανή. Ακόμα και σε αυτήν εδώ την περιοχή δυστυχώς το ένα μαγαζί μετά το άλλο βάζει λουκέτο. Τα ενοικιαστήρια είναι πολλά και δυστυχώς χωρίς καμία ζήτηση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ζωντάνια στην Αθήνα, αν δεν υπάρχουν ζωντανές επιχειρήσεις, ανοικτά καταστήματα, αν δεν υπάρχει εμπορική κίνηση. Γι’ αυτό επιτέλους πρέπει να δώσουμε κίνητρα, ειδικά στους νέους ανθρώπους, έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν τα μαγαζιά, να τα λειτουργήσουν, να υπάρχει ζωντάνια, εμπορική δραστηριότητα, να υπάρχει εισόδημα, να επιστρέψει και πάλι η ζωή στο κέντρο της Αθήνας».
Θαυμάστε θράσος! Και ποιος άραγε φταίει Αρούλη μου για τα λουκέτα στα μαγαζιά, αν όχι η μνημονιακή κυβέρνηση την οποία κι εσύ στηρίζεις με την ψήφο σου κ. βουλευτά της ΝΔ; Έλεος, φτάνει πια με την υποκρισία σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :