Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ : ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΒΡΑΣΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ (ΦΩΤΟ)

kefalia1

Βρυξέλλες, Πηνελόπη Σταφυλά


kefalia2
Ο Εrdogan κατεβάζει τους διακόπτες του tweeter γιατί δεν απεσύρθησαν οι συνομιλίες του με το γιό του Μπιλάλ για το πως θα ξεπλύνουν το μαύρο χρήμα από τις μίζες.
Η ISIS , (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας), χρησιμοποιεί το tweeter για να εκδώσει οδηγίες περί « κόσμιου αποκεφαλισμού  των εχθρών και των απίστων στη Μέση Ανατολή » . Την αποκάλυψη κάνει ο δημοσιογράφος Malak Hamoud στην καθημερινή εφημερίδα του Λιβάνου al-Safir και αναμεταδίδεται από το Alalam κ.ά..
Σε πρόσφατη δημοσίευσή τους οι Ισλαμιστές της ISIS -με 60 000 καταγεγραμμένους οπαδούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-, διδάσκουν τους μαχητές τους στη Συρία στο « πως να αποκόπτουν με ευγενικό και κόσμιο τρόπο το κεφάλι από το λαιμό ώστε να μη δείχνουν βίαιοι ».
Πρόκειται για ανθρωπιστικές οδηγίες αποκεφαλισμών που τήρησαν οι πιστοί τους τζιχαντιστές στην πόλη Daraa της νότιας Συρίας. Δεν δημοσιοποίησαν αιματηρές φωτογραφίες των αποκεφαλισμένων, αλλά πεντακάθαρα κεφάλια να σιγοβράζουν σε υπαίθρια φωτιά.
Οι ισλαμιστές ψευδοεπαναστάτες μετά τις ταπεινωτικές τους ήττες σε Yabrood και Kάστρο των Ιπποτών , επιτέθηκαν στην φυλακή Garaz για να απελευθερώσουν όλους τους μεγαλοεγκληματίες που μετέπειτα θα χρησιμοποιηθούν ως μαχητές πρώτης γραμμής.
Δεόντως τίμησαν τους ηρωικούς φύλακες που δεν εγκατέλειπαν το καθήκον απέναντι στην πατρίδα τους, και παρέμεναν στις θέσεις τους.
Μετά τον καθιερωμένο τελετουργικό αποκεφαλισμό τους ως « απίστων », έπλυναν τις κεφαλές , άναψαν φωτιά και τις σιγόβρασαν μερακλίδικα σε μαγγάλι. Κατά πάσα πιθανότητα ακολούθησε λουκούλειο γεύμα από βραστά ανθρώπινα μυαλά και μεδούλια.
Οι τζιχαντιστές εξελίχθηκαν ! Δεν έφαγαν ωμά τα σωθικά των σύριων πατριωτών όπως ο τηλεμανταινός κανίβαλος που έτρωγε συκώτια και καρδιές σύριων φαντάρων on line. Ούτε μιμήθηκαν τον σύντροφό τους ψήστη που είχε κάνει barbecue το κεφάλι σύριου πιλότου.
Οι οδηγίες της Al Qaida περί ευγενικής και κόσμιας συμπεριφοράς έπιασαν τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :