Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Οι παρακρατικοί «αντιφά» στην υπηρεσία του συστήματος

Παρά τον συντονισμένο πόλεμο κράτους και παρακράτους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει την έντιμη και νόμιμη πολιτική της δράση. Στα πλαίσια αυτά συμπεριλαμβάνεται, βεβαίως, και η αναγγελία των συνδυασμών της «Ελληνικής Αυγής».
Το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου σε Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής......
στις αντίστοιχες περιφέρειες. Αυτομάτως, έδρασαν τα «εξαρτημένα αντανακλαστικά» των γνωστών παρακρατικών συμμοριών, που καλύπτονται κάτω από την ψευδή ετικέτα του «αντιφασίστα». Στην Λάρισα, μάλιστα, καμιά 30αριά (το πολύ) εθνικά καθυστερημένοι, πνευματικά δυστυχισμένοι, με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα και συμπλέγματα άρνησης του εαυτού τους γελοιοποιήθηκαν κάτω από την βροχή. Αν δεν πρόκειται για «χρήσιμους ηλιθίους» αλλά για συνειδητούς παρακρατικούς υπαλλήλους, θα πρέπει να πάρουν και επίδομα υπερωρίας για το κρύο και την βροχή που υπέστησαν…
Πέρα από το φαιδρό σημείο, όμως, της υπόθεσης υπάρχει και το σημαντικό στοιχείο, το οποίο έχει να κάνει τόσο με την ξεκάθαρη εγκληματική νοοτροπία και συμπεριφορά των «αντιφασιστών» όσο και με την συμπεριφορά του κράτους, της δικαιοσύνης και της αστυνομίας απέναντί τους, όπου όχι μόνον υπάρχει ανοχή στις παράνομες ενέργειές τους αλλά αυτές σιγοντάρονται κιόλας.
Είναι χαρακτηριστική η αναφορά που υπάρχει στο διαβιβαστικό του Αρείου Πάγου για την άρση της ασυλίας και των υπολοίπων εννέα Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σχετικά με ένα επεισόδιο, το οποίο έγινε τον Ιούλιο του 2013 στην Καλλιθέα. Ένα περιστατικό, το οποίο εντελώς αυθαίρετα και άστοχα χρεώνεται (και αυτό) στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το κυρίως ζητούμενο, όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η απόδοση ευθυνών στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για ένα περιστατικό, για το οποίο δεν έχει την παραμικρή άμεση ή έμμεση συμμετοχή. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, και προφανώς ούτε και η τελευταία.
Αυτό που αξίζει κυρίως να αναφερθεί είναι ο τρόπος, με τον οποίο ο Άρειος Πάγος αναφέρεται στην «αντιφά», την οργάνωση (;) που οργάνωσε την «αντιφασιστική συναυλία» στην Καλλιθέα όπου και συνέβησαν τα επεισόδια. Συγκεκριμένα ο Άρειος Πάγος αναφέρεται στην «αντιφά» ως μια «τοπική οργάνωση»! Λες και πρόκειται για κάποιο νόμιμο πολιτικό κόμμα, με έγκριση από τον Άρειο Πάγο, το οποίο αναπτύσσει έννομη πολιτική δραστηριότητα, συμμετέχει στις εκλογές και δρα υπό το φως του Ηλίου. Στην πραγματικότητα η «αντιφά» πρόκειται για μια οργανωμένη συμμορία επίδοξων δολοφόνων με εγκληματικές επιδιώξεις και συμπεριφορές, που ξεκινούν από εμπρηστικά συνθήματα αφαίρεσης της ανθρώπινης ζωής και φτάνουν μέχρι την φυσική βία εναντίον όσων θεωρούνται «φασίστες».
Ξεκινώντας, καταρχάς, από το περιστατικό της Καλλιθέας γεννιούνται ευλόγως κάποια ερωτήματα. Το πώς, δηλαδή, πήραν άδεια για την διοργάνωση της «αντιφασιστικής συναυλίας» οι προπαγανδιστές της εξολόθρευσης των «φασιστών». Πήραν άδεια από τον Δήμο της Καλλιθέας ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα; Προφανώς και όχι. Απλώς έγραψαν εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι κάθε επίφαση νομιμότητας και κατέλαβαν την πλατεία, επειδή «έτσι γούσταραν». Πριν λίγες ημέρες στα Ιωάννινα ένα άλλο τμήμα αυτής της πραγματικής εγκληματικής συμμορίας, με κείμενό τους που δημοσιεύθηκε στον γνωστό παρακρατικό βοθρότοπο, μάς πληροφορούσαν, όλο καμάρι -αναφερόμενοι στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να εμποδίσουν την προγραμματισμένη εκδήλωση για την παρουσίαση του Συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο»- ότι «στοχοποιήθηκαν ξενοδοχεία της περιοχής όπου γράφτηκαν συνθήματα και πετάχτηκαν τρικάκια και έγινε παρέμβαση και στους τοίχους του κέντρου με το μήνυμα να είναι κάτι περισσότερο από σαφές: όποιος δίνει χώρο στην Χρυσή Αυγή, θα είναι συνυπεύθυνος για ό,τι του συμβεί. Προσπαθήσαμε έτσι να προειδοποιήσουμε τους κάθε λογής ξενοδόχους-επίδοξους οικοδεσπότες των ναζί πως οι οικονομικές συνδιαλλαγές με τους φασίστες - πόσο μάλλον η ενοικίαση χώρου για φασιστικές φιέστες- δεν θα περάσουν απαρατήρητες».
 Όλα αυτά, εννοείται, ότι συνοδεύτηκαν και από αντισυγκέντρωση την ημέρα της προγραμματισμένης παρουσίασης του Συνδυασμού. Και όμως, «ούτε φωνή ούτε ακρόαση» απ’ όλους όσοι παριστάνουν τους τιμητές των πάντων και τους κήρυκες μιας ανύπαρκτης πολιτικής νομιμότητας. Οι εγκληματίες της «αντιφά», εντελώς ανενόχλητοι από κράτος, αστυνομία και δήμους, καταστρέφουν ξένες περιουσίες, προειδοποιούν απειλητικά όποιον τολμήσει να δώσει επί πληρωμή έναν χώρο για να διεξαχθεί μια νόμιμη και ειρηνική πολιτική συγκέντρωση, ενώ διοργανώνουν και αντισυγκεντρώσεις με προφανή σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια.
Όλα αυτά, επομένως, συνηγορούν στο ότι οι «αντιφασίστες» δεν δρουν απλώς ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι, αλλά πολύ περισσότερο πατρονάρονται από το ίδιο το κράτος και τα θεσμικά του όργανα. Οι παράνομες ενέργειες αυτών των θρασύδειλων υποκειμένων με την ψυχοπαθητική διάσταση έχουν την ευλογία και την παρότρυνση του ίδιου του συστήματος, το οποίο τους χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει κι άλλα εμπόδια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.  ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :