Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!!!

1132949
Γράφει ο Αντίοχος
Από «ντοκουμέντα» σε «ντοκουμέντα», που αφορούν βεβαίως την Χρυσή Αυγή, το πάνε κάθε μέρα οι καθεστωτικοί, στα πλαίσια της τακτικής «αποκαλύψεις με δόσεις». Τα πιο φρέσκα, λοιπόν, «ντοκουμέντα», τα οποία ασφαλώς και είναι μέσα στην περιβόητη δικογραφία, δείχνουν τον Ηλία Κασιδιάρη φορώντας… γάντια πυγμαχίας (έγκλημα, έγκλημα!), στιγμές αθλοπαιδιών.....
σε εθνικιστικές κατασκηνώσεις (οι οποίες βαφτίζονται «εκπαιδεύσεις», προφανώς προς κατάλυση της… δημοκρατίας), αλλά και κάποιο βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται μέλη και φίλοι του κινήματος σε κάποια εκδρομή με λεωφορείο. Δώστε προσοχή στο φοβερό και τρομερό «έγκλημα» αυτών των τελευταίων: «Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ένα μέλος της οργάνωσης έχει αναλάβει την κατήχηση και την ιστορική εκπαίδευση και από το μικρόφωνο επιτίθεται στους κομμουνιστές χαρακτηρίζοντας τους «λαμόγια της ιστορίας». Από πίσω του τα, ντυμένα με παντελόνι παραλλαγής και μαύρες μπλούζες με το έμβλημα της ΧΑ, μέλη της οργάνωσης ακούν με προσήλωση».
Μάλιστα! Το ακούσαμε κι αυτό! Ότι η αντικομμουνιστική κατήχηση είναι… έγκλημα! Τι κι αν δεν προβλέπεται από τον ελληνικό ποινικό κώδικα; Αφού προβλέπεται από τον… (πρώην) σοβιετικό φτάνει και περισσεύει!
Τι απομένει; Να μεταμφιεστεί σε… Στάλιν ο φον Αντωνάκης και οι «θρυλικές» ανακρίτριες –δύο σε συσκευασία μιας- σε εισαγγελέα Βιζίνσκι (ο περιβόητος εισαγγελέας των σταλινικών Δικών της Μόσχας) και ν’ αρχίσουν να μοιράζουν εκτελέσεις, φυλακές και εξορίες! Μα γίνονται αυτά τα πράγματα, θα μου πείτε; Στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται!
Γκουλαγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια :