Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΒΑΣΕΙΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ!

kammenos_prosoxhΓράφει ο Αντίοχος

Στην… κρητική λύρα, με την οποία φωτογραφήθηκε ανά χείρας, και στο φαγοπότι με τα τοπικά στελέχη του μορφώματός του, επικεντρώθηκαν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για την επίσκεψη του ελαφροδεξιού υπουργοπάνου Καμμένου στα Χανιά, κρύβοντας την ουσία.

Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι ο υπουργοπάνος επανέλαβε την πρόταση για παραχώρηση εγκαταστάσεων και βάσεων στο Αιγαίο, αλλά και Ελλήνων στρατιωτών, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε ενδεχόμενο τυχοδιωκτικό πόλεμο των αμερικανοσιωνιστών στην Μέση Ανατολή. Άρα, δεν ήταν ο… ενθουσιασμός που τον συνεπήρε, την πρώτη φορά που το είχε πει. Ο άνθρωπος το εννοεί, και επιπροσθέτως αυτή είναι η πολιτική της συγκυβέρνησης! Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του – μνημείο υποτέλειας στα υπερατλαντικά αφεντικά:



«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία, στο νότιο τομέα του ΝΑΤΟ. Είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε εγκαταστάσεις, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αλλά και μεγάλες βάσεις στην περιοχή του νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να διευκολύνουμε τις δυνάμεις της Συμμαχίας, ώστε να αναπτύξουν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, και να ασφαλίσουμε τους ενεργειακούς διαύλους και τον ενεργειακό εφοδιασμό».

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, δε διαβάζουν τις δηλώσεις Καμμένου οι διάφοροι «φιλειρηνικοί» συνιστωσάκηδες, που παλαιότερα χαλάγανε τον κόσμο με τους «φονιάδες των λαών» Αμερικάνους; Γιατί τουμπεκιάζονται άραγε;

(ΥΓ) 2: Κάποιες αριστερές κουφαλίτσες, που σε κάθε ευκαιρία υπενθύμιζαν τη φράση που είχε πει κάποτε ο Π. Κανελλόπουλος στον Αμερικανό Βαν Φλητ, δείχνοντας το στρατιωτικό άγημα που είχε παραταχθεί προς υποδοχήν του («στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας»), γιατί –ομοίως- τουμπεκιάζονται; Δηλαδή, τι διαφορετικό λέει τώρα ο ψεκασμένος συνοδοιπόρος τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια :