Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Κάποιοι κηφήνες του διαδικτύου στη Λέσβο ζητούν την δίωξη μου για τον…αντιρατσιστικό νόμο. Ρε, δεν μπάτε στο διάολο για να μην σας πω τίποτα χειρότερο χαβαλέδες; Τον άχρηστο Μπάμπη, εσείς δεν τον βγάλατε βουλευτή;(βίντεο)

XIOS

Τα καλόπαιδα στην πανέμορφη Μυτυλήνη(για την οποία το ξεκαθαρίζω πως δεν έχω απολύτως τίποτα ως αξιοθέατο), ζητούν την δίωξη μου για να πληρώσω για τον…αντιρατσιστικό νόμο. Δηλαδή για να καταλάβω: Επειδή είπα ότι όπως τα κάνατε, θα τα λουστείτε(και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι εννοώ  την πολιτική ηγεσία του νομού αλλά και τους κατά καιρούς άρχοντες και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και τους πολιτικούς), ζητάτε σκαμνί, ρε κηφήνες; Ρε σκατιάρηδες της Αριστεράς και της Προόδου, ρε χαβαλέδες των βουλευτικών εδρών και των βρωμερών κομμάτων που βυθίσατε το νησί στην ανυποληψία, σας πονάει η αλήθεια; Ρε παλιολαμόγια της ΝΔ που βγάλατε βουλευτή τον άχρηστο Μπάμπη Αθανασίου που πηγές από το Δικαστικό Σώμα ισχυρίζονται ότι έχει κάνει σημεία και τέρατα για την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, ζητάτε να κάτσει ο Χίος στο σκαμνί; Γιατι ρε; Στην Πάρο, ο Πακιστανός ζιγκολό που άφησε σε κώμα την Μυρτώ δεν πηδούσε τις γυναίκες ξενοδόχων και λοιπών νοματέων; Δεν τις βόλευε; Τι κάνατε ρε άχρηστοι για να ανακόψετε την πορεία των λαθραίων στο νησί; Πως το καταντήσατε σαν τα μούτρα σας; Γιατί ψηφίζατε και ψηφίζετε τις πουτάνες τόσα χρόνια;

Διαβάστε τι γράφουν για την αφεντιά μου κάτι προοδευτικά τσογλάνια του διαδικτύου:
“Ο γνωστός “δημοσιογράφος” Στέφανος Χίος βρίζει με χυδαίο τρόπο τους κατοίκους της Μυτιλήνης. Τους βρίζει με χυδαίες εκφράσεις. Μαζί με τους πρόσφυγες που φθάνουν στο νησί μας.
 Αλήθεια ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να δει αυτό το βίντεο;
 Θα εφαρμοστεί ο αντιρατσιστικός Νόμος στην περίπτωσή του;
 Το…(σιγά μην αναφέρω και το κωλοσάιτ σας, υπογραφή και παπάρια δεν έχει κάποιος να υπογράψει ανύπαρκτοι”;) καλεί τους δεκάδες εθελοντές , κάθε Πολίτη και το Νομικό κόσμο της Λέσβου να ενημερώσει τις δικαστικές αρχές.
 Αρκετά με τα κηρύγματα μίσους.
 Δείτε το βίντεο της ντροπής”
(γράφουν οι μαλάκες)


Υ.Γ: Μάλλον μάγκες σας πήρανε γραμμή και οι πέτρες ότι την κουνάτε την αχλαδιά και οτι κάνετε(όσοι έχετε τη μύγα και τσιμπήσατε)πλάτες στα λαθρομπουμπούκια δίνοντας το δικαίωμα να ανέβουν ΚΑΙ στα κρεββάτια σας. Το ερώτημα είναι ποιον βολεύουν οι λαθραίοι: Την κυρά ή τον αφέντη; Για ψαχτείτε , “λεβέντες”.
Ακολουθουν τα αποτελεματα των βουλευτικων εκλογων στη Μυτιλήνη
ΣΥΡΙΖΑ 19.527 ψηφοι 32,94% ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 18.019ψηφοι 30,39% K.K.E. 6.410ψηφοι 10,81%
Καλά να πάθετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :