Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΜΗΛΙΟΥ


Ο Γιάννης Μηλιός, αριστεριστής από τα νιάτα του – ήταν στην Β΄ Πανελλαδική, μαζί με τους «Ιούς» και τον σαμαρικό Χρύσανθο Λαζαρίδη), ήταν μέχρι τις πρόσφατες εκλογές από τα βασικά στελέχη του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά, με την υπουργοποίηση Βαρουφάκη και Δραγασάκη, έμεινε… μπουκάλα.

Έτσι, από την πρώτη στιγμή, σήκωσε ψηλά τη σημαία της… επανάστασης, κατηγορώντας τα συντρόφια του ότι είναι ελαστικά με τους διεθνείς τοκογλύφους. Μάλιστα, ο… μέγας αυτός «επαναστάτης», περιοδεύει ανά την Ελλάδα και βγάζει λόγους υπέρ της ρήξης.

Ωστόσο, η… επανάστασή του ολοκληρώνεται σε καμιά 2οαριά ημέρες. Καθότι, όπως ανακοίνωσε ο Μανώλης Γλέζος από το blog της Κίνησης «Ενεργοί Πολίτες», θα πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του ότι θα παραμείνει μόνο έναν χρόνο στο ευρωκοινοβούλιο και μετά θα παραιτηθεί. Ο δε χρόνος, ολοκληρώνεται στις 8 Ιουλίου.

Κανονικά βέβαια είχε σειρά να τον διαδεχθεί ο Ν. Χουντής, αλλά από τη στιγμή που απεδέχθη τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, χάνει το δικαίωμα να γίνει ευρωβουλευτής. Οπότε, τη θέση του Γλέζου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πάρει ο επόμενος, δηλαδή η… επαναστάτης Μηλιός. Άρα, πάει η… επανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :