Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟ '- 'ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ'' - Ο «όμορφος» Γερουλάνος στέλνει στο «διάολο» τον Γιώργο Παπανδρέου…

geroulanos_papandreou

Κάποτε ήταν «δίδυμοι» ..τώρα…
Πολλοί με πετροβολούσαν όταν έγραφα, παραμονές ίδρυσης του νέου κόμματος Παπανδρέου, ότι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του -ο Παύλος Γερουλάνος– δεν επρόκειτο να τον ακολουθήσει στο εγχείρημά του.
Τελικά, έγινε ακριβώς έτσι. Ο άνθρωπος που ήταν μαζϊ του από το υπουργείο Εξωτερικών, που διετέλεσε διευθυντής του πολιτικού του γραφείου και υπεύθυνος της επικοινωνιακής του ομάδας, που ορκίστηκε υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνησή του -αλλά ήταν κάτι πολύ περισσότερο απ” αυτό- μόλις προχθές εξελέγη στις πρώτες θέσεις της νέας κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Ναι, ο «αυτοκόλλητος» του Γιώργου ήταν στο κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, όλους τους τελευταίους μήνες, και τώρα δείχνει έτοιμος να κάνει το ίδιο και με τον επόμενο αρχηγό.
Ο Γερουλάνος είχε γνωρίσει τον Παπανδρέου στη Βοστώνη και είχε πιστέψει σ” αυτόν. Τον ακολούθησε για πολλά χρόνια, στάθηκε δίπλα του στο διάστημα της αρχηγίας του, της πρωθυπουργίας του, αλλά και μετά, διαχώρισε όμως τη θέση του όταν κατάλαβε ότι ήθελε να διασπάσει το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :