Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δυναμική απάντηση του ΕΛΑΜ στους τουρκοπροσκυνημένους: Αποκλεισμός του Ταλάτ στην Λεμεσό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εγκάθετος της Τουρκίας Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για μία ακόμη φορά έτυχε δυναμικής υποδοχής από τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ). Σήμερα σε μία ακόμη προσπάθεια προπαγάνδισης του κυοφορούμενου ανθελληνικού σχεδίου λύσης του Κυπριακού, ο Ταλάτ βρέθηκε στην Λεμεσό για να μιλήσει στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνος Σολωμονίδης"......
 
Η πρόκληση αυτή δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τους Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, οι οποίοι μαζικά βρέθηκαν στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο για να διαμαρτυρηθούν. Μάλιστα ανάμεσα στους αντιτιθέμενους στην παρουσία του εγκάθετου της Τουρκίας στο νησί, βρίσκονταν και συγγενείς οι οποίοι έχουν εκτελεσθέντα μέλη της οικογενείας τους από τους τρομοκράτες της ΤΜΤ, συντρόφους του Ταλάτ το 1974. 
Μάλιστα όταν οι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο της ομιλίας για να εκφράσουν δημοκρατικά την αγανάκτησή τους για την παρουσία του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, εμποδίστηκαν από ένοπλους συνοδούς του. Είναι πραγματικά απαράδεκτο να υπάρχουν Τούρκοι ένοπλοι σωματοφύλακες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στις ελεύθερες περιοχές. 
Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο. Όσο υπάρχουν στην Κύπρο κατοχή, αγνοούμενοι, πρόσφυγες, θα μας βρίσκουν απέναντί τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :