Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ... ΗΘΟΣ ΠΟΙΟΥΝ: ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΘΟΠΟΙΩΝ!!!

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής όπου μίλησε για για την πρόταση του ΑΝΤ1 για το Your Face Sounds Familiar, την οποία απέρριψε, παραδέχτηκε ότι συζητάει με το Mega για να παρουσιάσει ένα show την νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.


Για τις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, ξεκαθάρισε: "Ναι, και είμαι ο μόνος ηθοποιός που τους προσφέρει το θέατρο για κάθε συνέλευση. Ζήτησαν τη διαγραφή μου επειδή είμαι και επιχειρηματίας, που δεν συνάδει. Είπα: "μακάρι όλοι οι επιχειρηματίες να ήταν και ηθοποιοί, που ξέρουν ποιες είναι οι έγνοιες και οι αγωνίες του ηθοποιού, που ξέρουν πως είναι να παίρνεις τα ένσημά σου, τον μισθό σου, όλα". Μου το είπε η Τέτα Κωνσταντά που είναι στο συμβούλιο. Εντάξει, τι να κάνουμε; Άμα το σωματείο που πληρώνω κανονικά την συνδρομή μου, αποφάσισε αυτό... Εγώ δεν το κάνω για να είμαι επιχειρηματίας, αλλά γιατί αυτό που έχω στο μυαλό μου, δεν μπορεί να μου το πραγματοποιήσει κανένας επιχειρηματίας".

Όσον αφορά τους λόγους που προτίμησε το "Just the 2 of us" από το "Your Face Sounds Familiar" ο ίδιος δήλωσε: "Για δύο λόγους: Γιατί αυτό το... Familiar έχει δυσκολία και δεν μπορώ να το προφέρω -και πολύς κόσμος πιστεύω-, και πάντα θα είχα το άγχος αν με ρωτούσαν σε ποιο παιχνίδι είμαι, δε θα μπορούσα να τους πω!» ανέφερε με χιούμορ, ενώ επεσήμανε: «Θα πάω να τραγουδήσω εκεί και με το Mega συζητάμε για μία τηλεοπτική συνεργασία του χρόνου, ένα show για όλη την οικογένεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια :