Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ :ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ (ΦΩΤΟ)

s4

Σε άρθρο που υπογράφει ο Rainer Hermann στην Frankfurter Allgemeine Zeitung με ημερομηνία 18/03/2014 στην έντυπη έκδοση καταγγέλεται ο απαγωγέας και δολοφόνος των Επισκόπων Χαλεπίου.
Στο χαλιφάτο των λευκών (Καυκασιανών) οι αποκεφαλισμοί ήταν τρέχον νόμισμα.Σ΄αυτό βασίλευε ο τρόμος του Abu al Banat.Σήμερα βρίσκεται κρατούμενος σε τούρκικη φυλακή.Το καλοκαίρι φυγαδεύθηκε από συντρόφους του στη γειτονική χώρα.
Μόνο κάποιους μήνες κράτησε το βασίλειο του λευκού τρόμου που ενέσπειρε ο Τσετσένος Magomed Abdurakhmanov στην συριακή πόλη Mashhad Ruhin.Τελείωσε άδοξα η αιματηρή δράση του τον Ιούνιο του 2013 όταν ο περιβόητος
για την οργιώδη βία του τζιχαντιστής πέρασε τα τουρκικά σύνορα.Θεωρείται ένα από τα ηγετικά στελέχη της αιμοσταγούς οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής ” ( Isis ) που αποτελείται από μαχητές βαρύτατα οπλισμένους.Το μικρό εμιράτο τους ήταν μια καλά εκπαιδευμένη φράξια 70 μαχητών στο εσωτερικό της ΙSIS η ” Jaish al Muhajiroun wal- Ansar “(Tαξιαρχία Μουχατζιρούν των Βοηθών). Ο όρος Βοηθοί(ansar) υποδηλώνει τους κατοίκους της Μεδίνας που βοήθησαν το Μωάμεθ και τους οπαδούς του από τη Μέκκα (μουχατζιρούν) για την κατάκτησή της Μέκκας.
Bέβαια επισημαίνει ο αρθρογράφος “ο τρόπος με τον οποίο ο Abdurakhmanov άσκησε τον τρόμο αποτελεί μια σημαντική μαρτυρία για τη δράση της Al-Qaïda στο Βορρά της Συρίας.Φρίκη είχε προκαλέσει ένα βίντεο όπου οι Καυκασιανοί εμπλέκονται σ΄ έναν αποκεφαλισμό τριών Συρίων.(υπονοεί αυτό με την αρχική ανάρτηση αποκεφαλισμός επισκόπου). «Ο Abdurakhmanov πολεμούσε με το ψευδώνυμο Abou al Banat ήταν αυτός που απήγαγε τον Απρίλιο του 2013 τους δύο επισκόπους Χαλεπίου και πιθανότατα τους σκότωσε.”
Το βιογραφικό του είναι παρόμοιο μ΄αυτό άλλων τζιχαντιστών του Καυκάσου.Γεννήθηκε στις 24/10/1974 σε μια μικρή πόλη της ρώσικης Δημοκρατίας του Νταγκεστάν που γειτνιάζει με τη Τσετσενία.Ήταν αστυνομικός.Ο τρομοκράτης Τσετσένος Doku Oumarov που αυτοανακηρύχθηκε ηγέτης του “Εμιράτου του Καυκάσου” το 2007 του άσκησε σημαντική επιροή.Το ισλαμιστικό site Kavkazcenter που θεωρείται όργανο της ίδιας οργάνωσης ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη τον θάνατο του ηγέτη του.Η είδηση μεταδόθηκε και από ρωσικά μέσα τα οποία δεν συγκεκριμενοποιούν τον τόπο του θανάτου του ενώ αναφέρουν ότι φήμες τον θέλουν ως θύμα δηλητηριασμού.Ο τελευταίος ήταν στην λίστα στελεχών της Al-Qaïda που είχε συντάξει ο ΟΗΕ.
Το 2010 ο Abdurakhmanov ο απαγωγέας και δολοφόνος των επισκόπων ταξιδεύει από Μόσχα στην Αίγυπτο.Εκεί ριζοσπαστισκοποιείται ακόμη περισσότερο στην Αλεξάνδρεια. “Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το καλοκαίρι του 2012 αυτός συστρατεύθηκε με τους τζιχαντιστές της Συρίας και έλαβε το ψευδώνυμο Abou al Banat (ο πατέρας των κοριτσιών).
Ο λευκός τζιχαντιστής άφησε την χαρακτηριστική γενειάδα και έδρασε στην μικρή πόλη Mashhad Ruhin που την έθεσε υπό τον απόλυτο έλεγχό του.Η κωμόπολη αυτή απέχει μόνο κάποια χιλιόμετρα από τα τουρκοσυριακά σύνορα και πιο συγκεκριμένα από την είσοδο Bab al Hawa (Πόρτα του αέρα) κοντά στην εθνική οδό που συνδέει την τούρκικη πόλη Reyhanli με το Χαλέπι.Σημειωτέον ότι από αυτήν την μεθόριο πέρασε ο ελληνοσύριος επίσκοπος Χαλεπίου Παύλος οδικά για να συναντήσει τον επίσκοπο Γιοχάνα.Με τον γεννηθέντα το 1980 Astrakhan Shamil Ismailov που μετονομάστηκε για τις ανάγκες της δράσης του Αbu Khalif δημιούργησαν μια μικρή ταξιαρχία.Ανακήρυξε την περιοχή εμιράτο του.Επέβαλε την Σαρία παντρεύθηκε μια σύρια και προσδέθηκε στην Al-Qaïda μέσω της ISIS.
O Abu al Banat ήταν το νούμερο 4 του ISIS.Δήλωσε την υποταγή του στον Abou Omar al Koweït (Νο3). Στην ” Jaish al Muhajiroun wal- Ansar ” μάχονταν αρχικά 200 λευκοί εξτρεμιστές σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή σε θέματα Συρίας Λιβάνου Muhammad Ballout.Στην έδρα τους ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος 45 θυμάτων.Στην ιεραρχία το νούμερο 2 ήταν ο Abou Omar al Shishani ο “εμίρης του Μεγάλου Χαλεπίου”.Συσχετίζεται με τον δικαστή του βίντεο αλλά και ταυτοποιείται ως ο Doku Oumarov. Αυτός γεννήθηκε το 1986 στην Κοιλάδα Pankisi της Γεωργίας.Ο ανώτερος αρχηγός του αιμοσταγούς ΙSIS είναι ο Abou Bakr Al Baghdad.
Το δημοσίευμα της γνωστής γερμανικής εφημερίδας έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχα δημοσιεύματα που ταυτοποιούν τον Magomed Abdurakhmanov ως τον δολοφόνο των επισκόπων:
• η τουρκική Agos 02/01/14 και 06/12/13 αλλά και η Democrat Haber
• Ria Novosti 28/10/13
• AINA 01/01/14 έρευνα του τούρκου Erkan Metin
• kavkazcenter 03/07/13 είναι το site της τρομοκρατικής οργάνωσης Εμιράτο του Καυκάσου
• syrianiler.com 28/09/13
• οι τουρκικές Today΄s Zaman, Radical,Hurriyet daily 23/07/13
                                                          Βρυξέλλες Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
s1

s2
s3
s4
s5
(Envoyé depuis Courrier Windows
το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδες σε 2 φωτο
ακριβώς δίπλα ο δολοφόνος που ταυτοποιήθηκε από το βίντεο
το δημοσίευμα της agos αρχές Γενάρη 2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια :