Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων - Φωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων - Φωτορεπορτάζ
Σήμερα άλλος ένας μύθος κατέρρευσε, μια μεγαλειώδης συγκέντρωση έλαβε χώρα στο νησί της Κέρκυρας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων. Προσήλθε μεγάλος αριθμός Ελλήνων εθνικιστών οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης και μέσα σε κύμα ενθουσιασμού άνοιξε η ομιλία των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών.....
 
Αρχικά έλαβε το λόγο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λευκάδος, Κολογγιός Χρήστος.
Ακολούθησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Δάβουλος Χρήστος.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Ζακύνθου Λάππος Χαράλαμπος, ενώ ο κύκλος των υποψήφιων αντιπεριφεριαρχών έκλεισε με την ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη  Κέρκυρας, Τσιγγέλη Κωνσταντίνου.
Τον λόγο επίσης έλαβε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεφαλονιάς, Μοσχοπούλου Φερενίκη. 
Στην συνέχεια μίλησε επίσης ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ζακύνθου, Χάρης Πατήρης.
Και τέλος τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κέρκυρας, Χαγιάννης Σπυρίδων.
Εν συνεχεία οι κύριοι ομιλητές, βουλευτές Αντώνης Γρέγος και Δημήτρης Κουκούτσης, αναφέρθηκαν στην άδικη και στημένη δίωξη του Αρχηγού και των άδικα φυλακισμένων βουλευτών και συναγωνιστών, καθώς και στην τεράστια προσπάθεια του συνταγματικού τόξου να περάσει τα μεγαλειώδη τερατουργήματα - νομοσχέδια με πρόσχημα το "καλό της χώρας", φυσικά!
Φυσικά κανείς δε μπόρεσε να ξεχάσει τους αθάνατους, στη καρδιά και στη ψυχή, συναγωνιστές μας Γιώργο και Μανώλη, και όλους αυτούς που καθημερινά σηκώνουν το ανάστημα τους σε τόσο δύσκολους καιρούς. 
Την σειρά των ομιλητών έκλεισε ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Νικόλαος Λεμοντζής, ο οποίος αναφέρθηκε στη τρέχουσα επικαιρότητα και τα προβλήματα σε όλα τα θέματα των τοπικών αυτοδιοικήσεων ανά νομό. 
Τέλος, η παρουσίαση έκλεισε με το μήνυμα του παράνομα έγκλειστου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, και όλοι με μια φωνή έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.
Ζυγώνει ο καιρός που θα λάμψει η αλήθεια, 50 και σήμερα!
Υπομονή και καλή δύναμη σε όλους τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :