Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ταλάτ ποτέ ξανά βροντοφώναξε το ΕΛΑΜ (Φωτορεπορτάζ)


   Εκδήλωση έντονης διαμαρτυρίας έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στην Λεμεσό από μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) για την απόφαση ορισμένων επαναπροσεγγιστικών κύκλων να προσκαλέσουν ως ομιλητή τον εγκάθετο της Τουρκίας, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, για να συζητήσουν για την δήθεν.....
επανένωση του νησιού. Ως εθνικιστικό κίνημα θεωρούμε αδιανόητο και ότι αγγίζει τα όρια του αίσχους να προσκαλείται σε δημόσιο διάλογο ένα από τα μέλη της τρομοκρατικής τουρκικής οργάνωσης ΤΜΤ, ο οποίος βασάνισε εξακριβωμένα δεκάδες συμπατριώτες μας. Είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος «κύριος» να αρθρώσει λόγο για ειρηνική συμβίωση.
Τα μέλη του κινήματός μας πορεύτηκαν με άρτια πειθαρχεία από τα γραφεία της Κεντρικής Οργανώσεως Λεμεσού προς το πολιτιστικό κέντρο όπου και έδωσαν δυναμικά το παρών τους αναφωνώντας συνθήματα αντιομοσπονδιακού χαρακτήρα όπως το «Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί η Κύπρος δεν πωλείται είναι Ελληνική».
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μόνοι που αντέδρασαν στο εκτυλισσόμενο θέατρο του παραλόγου, ή καλύτερα θέατρο της λυκοφιλίας και της προδοσίας, ήταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) το οποίο με στεντόρεια φωνή διεμήνυσε πως υπάρχουν Έλληνες που είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν την μακραίωνη ελληνικότητα του νησιού μας και δεν υποκλίνονται μπροστά στους Τούρκους κατακτητές.
Η όλη εκδήλωση έληξε περήφανα με τον Εθνικό ύμνο.  
ADM 7199 fbc88
ADM 7274 0dfb4

DSC 0013 c0e85
DSC 0018 a6bd2
DSC 0036 19310
DSC 0046 148db

Δεν υπάρχουν σχόλια :