Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ!!!ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΡΔΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!!!!
Παιδικές καρδιές ήταν υποχρεωμένοι να τρώνε στην τελετή μύησης τους, για να αποδείξουν την αφοσίωση τους, στον αρχηγό, τα νέα μέλη του διαβόητου Μεξικάνικου καρτέλ «Ναΐτες Ιππότες» (Knights Templar).Οι σοκαριστικές αυτές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την έρευνα που διεξάγουν οι αρχές για ένα κύκλωμα διακίνησης ανθρώπινων οργάνων στο οποίο είχε εμπλακεί ο αρχηγός
της ομάδας Nazario Moreno.
Ο Moreno, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία τον περασμένο Μάρτιο.
“Υπάρχουν δηλώσεις από κάποιους ανθρώπους που ήταν παρόντες όταν Nazario Moreno El Chayo τους είπε ότι είναι μέρος του τελετουργικού να φάνε μια καρδιά ανθρώπου”
Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, Alfredo Castillo οι πλειοψηφία των καρδιών ανήκαν σε παιδιά που είχαν απαχθεί με σκοπό την εμπορία των οργάνων τους.
Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι ο Moreno, γνωστός και με τα παρατσούκλια El Mas Loco και “The Craziest One”, είχε σκοτωθεί τον Δεκέμβριο του 2010. Ωστόσο, το πτώμα του δεν είχε βρεθεί ποτέ, με τις Αρχές να μην θεωρούσαν απίθανο ο άνδρας να ήταν στην πραγματικότητα, ζωντανός.
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Ασφάλειας του Μεξικού, Monte Alejandro Rubido García, ανακοίνωσε στις 10 Μαρτίου ότι ο Moreno, δεν είχε συλληφθεί και η κυβέρνηση της χώρας δεν είχε κατορθώσει να αποδείξει τότε τον θάνατό του.
Ο Moreno έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία μόλις την Κυριακή 9 Μαρτίου και επί τέσσερα χρόνια ζούσε ενώ οι αρχές της χώρας είχαν ανακοινώσει δημόσια τον θάνατό του!
Πάντως ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Ασφάλειας τόνισε ότι τώρα ο διαβόητος κακοποιός είναι σίγουρα νεκρός, αφού έγινε διασταύρωση των στοιχείων του μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και εξέταση DNA της οποίας περιμένουν τα αποτελέσματα για να μην υπάρξουν νέες εκπλήξεις.

Οι Ναΐτες Ιππότες είναι μια συμμορία με χαρακτηριστικά παραθρησκευτικής ομάδας η οποία ενέχεται σε εμπορία ναρκωτικών κι εκβιασμούς, ενώ μέλη της κατατρομοκρατούν κοινότητες στην πολιτεία Michoacan και δεν διστάζουν να σκοτώσουν με οποιαδήποτε αφορμή.(Πηγή: Independent)

Δεν υπάρχουν σχόλια :