Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

“ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”- ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΑ ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ- “ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η ΚΥΡΙΑ” (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.MAKELEIO.GR)

50

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τις 9:00, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να…καθίσει στο ειδώλιο του κατηγορημένου για το περίφημο χαστούκι στην Λ.Κανέλη.
Προηγούμενη ενημέρωση: Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγείται σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορούμενος για το χαστούκι σε βάρος της Λιάνας Κανέλη και το επεισόδιο με την Ρένα Δούρου στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 .
Ο Ηλίας Κασιδιάρης καλείται να αντικρούσει την δίωξη που είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτως σε βάρος του και αφορά τις κατηγορίες της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Πάντως ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απαντήσει, μετά το επεισόδιο, με μήνυση σε βάρος των Κανέλη και Δούρου τις οποίες κατηγορούσε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
10
13
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εδώ και δυο μήνες κρατείται προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


11
12
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΔΗΛΩΣΗ του Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ- Καταχειροκροτούμενος “ΛΙΑΚΟ μη ΜΑΣΑΣ ΡΕ, ΓΕΡΑ”
ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
“οχι φυλακές για του εθνικιστές” φώναζαν στον Κασιδιάρη οι συγκεντρωμένοι την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδηγούσε στην δικαστική αίθουσα. Ο Κασιδιάρης τους απάντησε “Κρατήσε ρε γερά, στις εκλογές θα τους φαμε τους ρουφιάνους” ενώ όταν τον ρώτησαν για την ψήφο εμπιστοσύνης είπε πως δεν τους το επιτρέπουν.
“ΛΙΑΚΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕ, ΓΕΡΑ”
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ “Να μου ζητήσει συγγνωμη η ΚΑΝΕΛΗ”

ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


Η Λιάνα Κανέλη από τη πλευρά της είπε:” Έχω ηθικό χρέος να καταθέσω ” και έκανε λόγο για πολιτικό φασισμό.
ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Στο δικαστήριο και ο Γιώργος Παπαδάκης, για το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλη. Δείτε τι είπε στην εκπομπή του…
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρεθούν σήμερα στα δικαστήρια… για το επεισόδιο με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Καννέλη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στις 7 Ιουνίου του 2012. Σύμφωνα με ενημερωτική ιστοσελίδα, οι δύο δημοσιογράφοι έχουν κληθεί από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μας. Σήμερα έχουμε τη δίκη για το επεισόδιο που έγινε εδώ, όταν σε αυτή την εκπομπή ήταν καλεσμένοι: Κασιδιάρης, Λιάνα Καννελη, Ρένα Δούρου, Προκόπης Παυλόπουλος και είχαμε αυτό το χτύπημα από τον Κασιδιάρη στη Λιάνα. Έχουμε τη δίκη σήμερα, μπορεί και να χρειαστεί κάποια στιγμή να φύγω πιο νωρίς εγώ και η Ντόρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει το επίμαχο βίντεο, ως απάντηση σε όσους τον επικρίνουν ότι «έστησε» το σκηνικό της έντασης.
«Εμείς δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Θα σας δείξουμε ένα βίντεο με το ρολογάκι, που το είχαμε δείξει μονάχα εκείνες τις δύο πρώτες μέρες και δεν το ξαναπαίξαμε. Πολλά ακούστηκαν, ότι “στήθηκε” από εμάς αυτή η ιστορία. Αν δείτε στο ρολογάκι τι ώρα ήτανε, θα δείτε ότι είχαμε υπέρβαση χρόνου όταν έγινε το περιστατικό. Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ήταν στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα κι αγέλαστα. Δεν υπήρχε καθόλου ένταση και, μάλιστα, στα διαλλείματα υπήρχε και μια φιλική, ειρηνική ατμόσφαιρα».
Η δίκη τελικώς αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :