Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο: ΜΠΑΛΑΚΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ – ΣΕ ΡΟΛΟ ΖΗΤΙΑΝΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ…ΧΡΗΜΑΤΑ!!

tsipras-merkel-5701-800x524

«Ο Τσίπρας παρακαλεί τη Μέρκελ για χρήματα… από το τηλέφωνο» γράφει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε δημοσίευμά της σχετικά με το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στην Καγκελάριο Μέρκελ και στον Γερούν Ντάισλεμπλουμ. «Έχουν ήδη τελειώσει τα χρήματα της Αθήνας;» διερωτάται η FAZ.
Στο άρθρο γίνεται λόγος και για τις επικρίσεις που δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη σύνοδο στη Ρίγα την Παρασκευή.
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel σε άρθρο στον ιστότοπό του για τη συνομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο αναφέρει ότι η κ. Μέρκελ είχε επισημάνει στον κ. Τσίπρα και στη διάρκεια της συνάντησης τους την προηγούμενη εβδομάδα στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό, ότι πρέπει να αποφευχθεί «μια καταστροφική χρεοκοπία» της Ελλάδας.
Επίσης του είχε τονίσει ότι γι’ αυτόν τον λόγο η Αθήνα θα πρέπει να εκπληρώσει τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες έχει δεσμευθεί.
tsipras-merkel

Δεν υπάρχουν σχόλια :